10. yılını kutlayan Verimor Telekom, 10 bin aboneye ulaştı

10. yılını kutlayan Verimor Telekom, 10 bin aboneye ulaştı

Bulut Santralim ile yerli sanal santral hizmeti sunan Verimor Telekom'u sizlere geçtiğimiz yılın Ağustos ayında aktarmıştık. Yeni nesil telekom operatörü olma hedefi ile 2008 hizmet vermeye başlayan Verimor Telekom, 10. yılını kutluyor. Şirket tarafından paylaşılan bilgilere göre her yıl yüzde 30 büyüyerek 10. yılında hedeflediği noktaya ulaşan Verimor, 1o. yılında 10 binden fazla aboneye ulaştı.

45 bini aşkın numara tahsis edildi

10 yıllık süreç içinde toplamda 45 bini aşkın numara tahsis eden Verimor Telekom'un şebekesi üzerinden aylık yaklaşık 15 milyon dakika trafik taşınıyor. Telekomünikasyon sektörünün en büyük sorunlarından olan hizmette devamlılık ve hizmet sonrası destek konularındaki problemleri ortadan kaldırmayı hedefleyen Verimor, telekomünikasyon alanında alternatif çözümler sunarak fark yaratmayı amaçlıyor.

Verimor Telekom'un yurt içi tüm operatörlerle ara bağlantılarını tamamlamış, donanımlı alt yapısıyla sistemlerini yedekli olarak kurmuş bir operatör olduğunu da ekleyelim. Katma değer sunmak ve sektörde fark yaratabilmek için yaptığı AR-GE çalışmaları ve yatırımları sonucunda “Coğrafi Yedekli Ses Hizmeti” projesini 2017 yılında devreye alan Verimor, İstanbul ve Ankara olmak üzere iki farklı lokasyonda TIER 3 sertifikalı veri merkezlerinde eş zamanlı olarak hizmet veriyor.

Bunların yanı sıra sabit telefon hizmeti, toplu SMS hizmeti ve tamamen kendi yazılımları olan Bulut santral hizmeti konusunda abonelerine hizmet sunan Verimor Telekom, ağırlıklı olarak çağrı merkezleriyle çalışmakta. Son olarak Verimor Telekom'un  Türkiye'nin yerli sermayeye sahip ilk 5 sabit operatörü içinde yer almayı hedeflediğini de ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.