Garaj Sepeti, Araba.com'u satın aldığını duyurdu

Garaj Sepeti, Araba.com'u satın aldığını duyurdu

2017 yılının Aralık ayında Tasit.com'u satın alan Garaj Sepeti, otomotiv dünyasından yeni bir satın alma haberi ile karşımızda. Son bir yıl içinde Tasit.com ve Datamotiv’i bünyesine katan Garaj Sepeti, otomotiv sektörünün önemli oyuncularından Araba.com’u da satın aldığını duyurdu.

Yukarıda da belirttiğimiz üzere Araba.com, toplam yatırımını 6 milyon TL'ye yükselten Garaj Sepeti'nin üçüncü satın alması. Satın alma anlaşması ile ilgili finansal detayların paylaşılmadığını da belirtelim. Satın alma haberinin yanı sıra Garaj Sepeti'nin çok önemli bir yatırım turunu kapattığını de ekleyelim, yatırım turu ile ilgili detaylar önümüzdeki dönemde paylaşılacak. Aldığımız duyumlar bu satın almanın son yatırım turu aracılığı ile olacağı ama detayları önümüzdeki süreçte sizlerle paylaşacağız.

Araç sahipleri, otomotiv ekosistemindeki KOBİ’ler ve kurumlara sundukları dijital dönüşüm ürünlerinin büyük ilgi gördüğünü belirten Garaj Sepeti CEO’su Mehmet Çelikol, Araba.com’u bünyelerine katmaları ile beraber Garaj Sepeti’nin internetin en büyük dijital otomotiv şirketi haline geldiğini de sözlerine ekledi.

Yeni satın alma haberleri ile karşımıza çıkabilir

Araba.com'un 2000’li yılların başından itibaren çok önemli çalışmaları olan ve 15 yılda büyük işlere imza atan bir şirket olduğunu dile getiren Çelikol, Araba.com’u eski günlerindeki gibi Türkiye’nin lider platformu haline getireceklerini ve Garaj Sepeti imkanlarıyla zenginleştireceklerini de belirtti.

Garaj Sepeti tarafından satın alınan Araba.com'un üye işyerlerinin mevcut aldıkları hizmetlerde hiçbir kesinti yaşamayacağını ve Garaj Sepeti işyeri hizmetlerinden de ücretsiz faydalanacaklarını da ekleyelim. Aldığımız duyumlara göre Garaj Sepeti'nin otomotiv dünyası ile ilgili yaptığı yatırımlar devam edecek.

Kısacası Garaj Sepeti'nin otomotiv dünyasından yeni bir satın alma haberi ile karşımıza çıkması pek de sürpriz olmayacak. Son olarak yeni Araba.com'un yakında yayında olacağını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.