Visits uygulamasıyla attığınız adımları analiz ederek zamanınızı yönetin

Visits uygulamasıyla attığınız adımları analiz ederek zamanınızı yönetin

Son zamanlarda ne yoğunlukla Swarm kullanıyorsunuz bilmiyorum fakat ben kullanmayı bırakalı uzun bir zaman oldu. Artık gittiğim özel mekanları kayıt altına almak için özel bir çaba harcamayı da istediğim söylenemez.

iOS cihazlarda birçok kişi bilmese de attığımız her adımı takip ediyor ve kayıt altına alıyor, gittiğimiz bir restorana ne sıklıkla gittiğimizi bile bu verilerden görebiliyoruz fakat bu özellik kullanıcıların pek de kolay erişebileceği bir yerde değil. Bu nedenle kimse ilgilenmiyor fakat hayatımıza, alışkanlıklarımıza dair çok ilginç detaylar var orada. Google ise zaten her şeyimizi bildiği gibi haritalar uygulamasını da sıklıkla kullandığımız için bizim hakkımızda birçok şeyi biliyor fakat yine pek derli toplu bir veriye ve sunuma sahip olduğumuz söylenemez. Ayrıca her adımımızı kayıt altına alıp reklam amaçlı kullanması gerçekten can sıkıcı olabiliyor.

Visits uygulaması geliştiricileri sanırım tüm bunlardan yola çıkarak gizliliğe önem veren, sizin ek bir şey yapmanıza gerek bırakmayan takip uygulaması geliştirmiş. 0.99 dolar karşılığı indirdiğiniz iOS uygulaması arkada çalışarak gittiğiniz her yeri detaylı olarak takip edip kayıt altına alıyor ve size tüm bu verileri güzel bir arayüzle sunuyor. Şu anda çok uçuk kaçık bir özelliği bulunmuyor olsa da temelde bu alışkanlıklarınızdan yola çıkarak hayatınızı yönlendirmenizi ve daha önemlisi zamanınızı yönetmenizi sağlamayı hedefliyor.

Hiçbir verinizi kayıt altına almadığını ve dolayısıyla üçüncü parti şirketlerle reklam amaçlı paylaşmadığını belirten Visits uygulaması gizlilik konusuna oldukça önem veriyor. Geliştirici Rohan Merchant ilerleyen dönemlerde harita uygulamasını ve özelliklerini geliştirmeyi hedeflediklediğini söylese de şu anda ne gibi spesifik özelliklerin geleceğine dair net bir bilgi bulunmuyor. Tabi ihtiyaçlarınızı iletirseniz bunların bir özellik olarak gelmesi de olası, bu nedenle yorumlarınızı paylaşmayı unutmayın.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.