Görüntü kontrol sistemi Wollox, Arıkovanı’nda destek bekliyor

Görüntü kontrol sistemi Wollox, Arıkovanı’nda destek bekliyor

Temelde bir görüntü kontrol sistemi olan Wollox, Turkcell’in kitlesel fonlama platformu olan Arıkovanı'nda destek bekliyor. Yeni nesil flat TV ve projeksiyon cihazlarının daha verimli ve etkileşimli kullanılmasını sağlamak için tasarlanmış bir görüntü kontrol sistemi olan Wollox, Temmuz ayı itibariyle Arıkovanı kampanyasına başladı.

Fuar alanları, konferans salonları, büyük toplantı salonları ve benzeri geniş alanlarda projeksiyon cihazlarının sunum yapılan bilgisayarlarla kablosuz bağlantı kurmasını ve görüntünün yansıdığı alanı etkileşimli çalışma alanına çevirmesi için tasarlanan Wollox, sık sık sunum yapan kullanıcılar için oldukça başarılı bir alternatif.

Arıkovanı’nda fonlamaya açılan en yeni ürünlerden biri olan görüntü kontrol sistemi Wollox, iş insanlarının yaşadığı önemli bir soruna çözüm oluşturmayı amaçlıyor. Uzaktan yönetim kalemi sayesinde, projeksiyon cihazının yansıdığı alanı dokunmatik hale getiren Wollox, bilgisayarınızı uzaktan kontrol edebilmenize olanak sağlıyor.

Cep telefonu ve tabletler ile de kullanılabiliyor

Wollox sayesinde projeksiyon cihazı ve bilgisayar arasında uzun mesafe kablolama ve bilgisayar üzerinden sunum yapma zorunluluğu ortadan kalkıyor. Daha önce bilgisayar üzerinden yaptığınız çalışmalara Wollox sayesinde görüntünün yansıdığı alanda rahatça devam edebilirsiniz.

Wollox uzaktan görüntü kontrol sistemi Radyo Frekans protokolü kullanarak, Wi-Fi kullanan benzer ürünlere nazaran daha hızlı veri ve görüntü transferi sağlıyor. Wollox'un cep telefonu veya tabletler ile çalışabildiğini de ekleyelim. Cep telefonu ya da tabletinize yükleyeceğiniz uygulama sayesinde mobil cihazınızı Wollox’a bağlayabilirsiniz.

Toplamda 200 bin TL toplamayı hedefleyen Wollox, kısa süre içinde 16 Arıkovanı kullanıcısından destek alarak 35 bin TL toplamayı başardı. Wollox görüntü kontrol sistemine 50 TL'den başlayan ve 5 bin 833 TL'ye kadar çıkan fiyat seçenekleri ile destek olabileceğinizi de ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.