Clearbit'in form oluşturma aracı ile yeni üyeleriniz hakkında daha fazla bilgi sahibi olun

Clearbit'in form oluşturma aracı ile yeni üyeleriniz hakkında daha fazla bilgi sahibi olun

Clearbit, yaptığı anlaşmalarla yüzlerce farklı veri kaynağına özel erişimi olan ve bu verileri şirketlerin pazarlama faliyetleri için kullanabilecekleri araçlara dönüştüren oldukça popüler bir şirket. Küçük işletmelerden ziyade iyi yatırımları olan girişimler, halihazırda büyümüş ve bu büyümeyi hızlandırmak isteyen girişimler ve tabii ki kurumsal devler için oldukça kullanışlı olduğunu söyleyebilirim.Peki neden küçük işletmeler ve yeni girişimler için uygun olmasın derseniz cevabım "fiyatlar" olacaktır. Aylık binlerce doları bulan kullanım paketleri var Clearbit'in.

Clearbit'in elindeki veriyi daha iyi anlamanız açısından şunu söyleyebilirim ki; 165 ülkeden 395 milyon kişinin güncellenen verilerine sahipler ve bu sayı her geçen gün artmaya devam ediyor.

Bugün asıl değineceğimiz şey ise Clearbit Forms adı verilen yeni ürünleri. Clearbit Forms, web üzerinde oluşturduğunuz herhangi bir form ile daha az şey doldurtarak daha fazla bilgi sahibi olmanıza yardımcı oluyor. Bunu yaparken ücretli ve herkese açık 250'den fazla farklı kaynaktan alınan verileri kullanıyorlar ve bu sayede potansiyel müşteriniz hakkında daha fazla bilgiye sahip olduğunuz için satışlarınızdan daha iyi sonuçlar alabiliyorsunuz.

Clearbit Forms sayesinde kullanıcılarınızın veya yeni üyelerinizin doldurması gereken alanları kısaltırken daha fazla bilgi sahibi olmanın yanında gelen yeni verileri pazarlama ve veri yönetimi amacıyla kullandığınız platforma otomatik gönderebiliyorsunuz. Clearbit bunun için Zapier, Salesforce, Hubspot, Marketo ve Segment gibi popüler araçlarla entegrasyon sağlamış durumda. (Zaten diğer Clearbit ürünleri de birçok popüler araçla entegre durumda.)

Sürükle bırak yöntemiyle kolaylıkla oluşturabileceğiniz formları hemen yayına alarak kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Forms ürününün diğer Clearbit ürünlerinden en büyük farkı ise girişmler için aylık 200 kişiye kadar form doldurma işlemini ücretsiz sunuyor olması. Ücretsiz pakette yukarıda sözünü ettiğim araçlarla direkt entegrasyon sunmuyor fakat başlangıç için formun özelliklerini kullanmak da bir fayda sağlayabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.