Girişimcilik Vakfı Fellow 2018’e 112 bin aday başvurdu

Girişimcilik Vakfı Fellow 2018’e 112 bin aday başvurdu

Türkiye’de girişimcilik alanında farkındalık yaratmak, girişimcilik kültürünü yaymak ve gençlere girişimciliğin bir kariyer seçeneği olduğunu aşılamak isteyen Türkiye Girişimcilik Vakfı, girişimci adaylarına ilham ve destek vermeye devam ediyor. Girişimcilik Vakfı tarafından üniversitede okuyan gençlerin girişimcilik ruhunu keşfetmelerini sağlamak ve onlara bu süreçte rehberlik etmek amacıyla düzenlenen Girişimcilik Vakfı Fellow Programı’na bu yıl rekor başvuru yapıldı.

112 bin aday başvurdu

Vakıf tarafından paylaşılan bilgilere göre Girişimcilik Vakfı Fellow 2018'e toplamda 112 bin aday başvuru yaptı. "Farkınız özgürlüğünüz, cesaretiniz girişiminiz olsun” mottosu ile yola çıkan Girişimcilik Vakfı, adayların motivasyonunu ve girişimcilik potansiyelini ölçen seçim süreci sonucunda Türkiye'nin genç girişimci adaylarını belirlemeyi hedefliyor.

1 yıl boyunca burs alacaklar

Girişimcilik Vakfı Fellow 2018 programına katılma şansı bulan girişimci adayları, program kapsamında ulusal ve uluslararası bir ağın parçası olacak. Her iki ayda bir rol model alabilecekleri başarılı girişimcilerle bir araya gelerek onların hikayelerinden ilham alma fırsatını yakalayacak olan başarılı girişimci adayları, üniversitelerinde girişim elçileri olarak görev alıyor.

Seçilen Fellow’ların en önemli misyonları arasında kendi çevrelerinde girişimcilik kültürünü yaymak, çarpan etkisi yaratmak ve Girişimcilik Vakfı'nın “giveback” felsefesi doğrultusunda toplumdan aldıkları destekle kazandıkları başarıyı yine toplumla paylaşarak başarıyı çoğaltmak bulunuyor. Seçim sürecini başarıyla tamamlayan Fellow’lar aynı zamanda program kapsamında 1 yıl boyunca aylık 500 TL burs almaya hak kazanacağını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.