Spor odaklı akıllı saat Fitbit Versa incelemesi

Giyilebilir teknoloji cihazları dendiğinde akla gelen ilk firmaların başında gelen Fitbit'in yeni akıllı saati olan Fitbit Versa incelemesi ile karşınızdayız. Fitbit'in ilk akıllı saati olan Ionic'in ardından karşımıza çıkan Fitbit Versa, özellikle Apple Watch'a olan benzerliği ile dikkatleri çekiyor.

3 farklı renk seçeneği ile geliyor

Şık tasarımı ve oldukça hafif olması ile ön plana çıkan Fitbit Versa, değiştirilebilir kayışlara da sahip. Siyah, rose gold ve gümüş olmak üzere 3 farklı renk seçeneğine sahip olan Fitbit Versa, 50 metreye kadar da suya karşı dayanıklı. Sağ tarafından 2 sol tarafında ise 1 adet tuş bulunduran akıllı saat, dokunmatik bir ekrana da sahip.

Koşu, yüzme, bisiklet ve ağırlık gibi spor aktivitelerin takibini oldukça başarılı bir şekilde yapabilen Fitbit Versa, uyku takibi de yapabiliyor. Bluetooth, NFC ve Wi-Fİ gibi bağlantı teknolojilerine de sahip olan Fitbit Versa, Fitbit'in mobil uygulama ile entegre bir şekilde çalışıyor.

Versa için saat yüzü ve uygulama desteği de sunan Fitbit, bu alanda rakiplerinin gerisinde kalıyor. Versa saat yüzü ve uygulama anlamında başarılı örneklere sahip olsa da rakiplerine oranla kısıtlı bir desteğe sahip. Akıllı telefonunuz üzerindeki müziği kontrol etmenizi de sağlayan Versa, kendi içinde müzik yüklenmesine de izin veriyor.

Yaklaşık 3 ile 4 günlük bir batarya süresi sunan Fitbit Versa, 2 saat içinde tamamen şarj olabiliyor. Son olarak akıllı saatin fiyatına gelecek olursak Fitbit Versa, ülkemizde 1,199 TL fiyat etiketi ile satışa sunuldu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.