Aylık 200 bin TL ciro yapan OnlineBilet.com, online bilet sahasına yayılacak

Aylık 200 bin TL ciro yapan OnlineBilet.com, online bilet sahasına yayılacak

İnternetten otobüs bileti satışı giderek büyüyen bir pazar ve bu alanda farklı oyuncular pay almak konusunda rekabet ediyor. OnlineBilet.com da bu oyunculardan biri ve 3 yıllık tecrübeyle hizmet alanlarını genişletmeyi hedefliyor.

Eylül 2015'te Bilal Baysoy tarafından kurulan OnlineBilet.com, Türkiye’deki 200'e yakın otobüs firmasının seferlerini analiz ediyor ve karşılaştırmalı olarak ziyaretçilerine sunuyor. Otobüs türüne, sefer saatine ve bilet fiyatına göre filtreleme yapılmasını sağlayan OnlineBilet.com, 2018’in başında yenilenen altyapısıyla daha hızlı sonuçlar sunuyor.

Şu anda 5 kişilik bir ekip tarafından yönetilen OnlineBilet.com, aldığımız rakamlara göre aylık 200 bin TL’nin üzerinde ciro yapıyor ve aylık 2 bin civarında bilet satışı yapıyor. Aylık ziyaretçi sayısı ise 100 bini bulan OnlineBilet.com, mobil uyumlu websitesi ve mobil uygulamalarıyla (iOS, Android) bu sayıyı özellikle mobil tarafta arttırmak istiyor.

Makaleler.com, haritamap.com, nedirnedemek.com gibi milyonlarca ziyaretçiyi ağırlayan sitelerin sahibi olan Bilal Baysoy, 2018’de hem üye otobüs firma sayısını arttırmak hem de uçak bileti, feribot bileti ve tren bileti gibi entegrasyonlarla tüm "online bilet" sektörünü kapsamak istediklerini paylaşıyor.

Şehirlerarası yolculuklarda otobüsü tercih ediyorsanız kullanıcı girişi yapmadan da OnlineBilet.com’u ziyaret edebilir, ödeme aşamasına kadar süreci test edebilirsiniz.

(Onlinebilet.com'u 2011'de açık artırmaya çıkan bir alan adı olarak paylaştığımızı da bu vesileyle hatırlatalım.)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.