Electronic Arts E3 2018'de neler tanıttı?

Gün için de sizlere Microsoft'un E3 2018 konferansı kapsamında düzenlediği etkinlikten ve tanıttığı  oyunlardan bahsetmiştik. Microsoft'un ardından yeni oyunlarını tanıtan bir başka marka olan Electronic Arts, 6 oyunla karşımıza çıktı. Electronic Arts'ın tanıttığı oyunları aşağıda bulabilirsiniz.

Battlefield V

Battlefield 1 ile 2016 yılına damgasını vuran Electronic Arts, Battlefield serisinin yeni oyunu olan Battlefield V ile karşımıza çıktı. II. Dünya Savaşı'nı konu alacak olan Battlefield V, PlayerUnknown's Battlegrounds ve Fortnite benzeri bir battle royale moduna da sahip olacak.

Anthem

Geçtiğimiz dönemlerde tanıtılan bir oyun olan Anthem'in yeni oynanış videoları Electronic Arts etkinliğinde sunuldu. İlginç bir temaya sahip olan Anthem, önümüzdeki Şubat ayında oyun severlerle buluşacak.

FIFA 19

Hem Electronic Arts'ın hem de oyun dünyasının en sevdiği oyun serilerinden olan FIFA, bir sonraki versiyonu olan FIFA 19 ile karşımızda. 28 Eylül tarihinde satışa çıkacak olan FIFA 19, geçtiğimiz yıllardan farklı olarak bu yıl UEFA Şampiyonlar Ligi moduna da sahip olacak.

Madden NFL 19

Ülkemizde pek bilinmese de özellikle yurt dışında oldukça sevilen bir spor olan Amerikan futbolu oyunu olan Madden NFL serisinin yeni oyunu Madden NFL 19 tanıtıldı.

Star Wars: Jedi Fallen Order

Belki de Electronic Arts etkinliğinde tanıtılan en gizemli oyun Star Wars: Jedi Fallen Order oldu. Henüz herhangi bir görseli veya videosu paylaşılmayan Star Wars: Jedi Fallen Order'ın hikaye moduna sahip olan tek kişilik bir Jedi deneyimi sunması bekleniyor.

Unravel 2

Özellikle platform oyunlarını sevenler için oldukça başarılı bir alternatif olan Unravel 2, dün itibariyle satışa çıktı. Son olarak oyunun PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için kullanıma sunulduğunu da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.