Scorp, müzikli ve dublajlı videolar çekilebilmesini sağlayan yeni güncellemeyi yayına aldı

Scorp, müzikli ve dublajlı videolar çekilebilmesini sağlayan yeni güncellemeyi yayına aldı

Video temelli sosyal medya platformu Scorp, son yaptığı güncellemelerle etkileşimini 3 katına çıkardı. Hem ülkede hem de globalde birçok kullanıcıya sahip olan platform, bildiğiniz üzere Wired UK’e göre İstanbul merkezli en iyi 10 girişimden biriydi.

Scorp'ta aktif edilen yeni güncelleme ile platform üzerinden artık dublajlı ve müzikli video çekebilmek mümkün. Bu kapsamda oluşturulan müzik kütüphanesi için ise dijital müzik platformu Muud ile iş birliği içerisinde olan Scorp, bütün müzik altyapısını Muud sponsorluğunda bünyesinde bulunduruyor. Günde 20 binden fazla kullanıcının müzikli video paylaşımları yaptığı platform, Muud desteğiyle kütüphanesine daha fazla şarkı eklemeyi hedefliyor.

Scorp'un yeni güncellemesi, dublajlı ya da müzikli video çekmek isteyenlerin işini kolaylaştırıyor ve bunun için kullanılması gereken uygulama sayısını en aza indirgiyor. Bu sayede kullanıcılar zamandan da kazanmış oluyorlar.

Kişilerin merak ettikleri konularda çektikleri 15 saniyelik videolar çekilmesine olanak sağlayan Scorp'ta toplamda 22 milyondan fazla video ve 5 milyar izlenme sayısı bulunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.