Uçakla yolculuk yapacak kişilerin oluşturdukları sanal bekleme salonu: btrfly

Uçakla yolculuk yapacak kişilerin oluşturdukları sanal bekleme salonu: btrfly

Seyahat ekosistemi yaratmaya hazırlanan yeni bir mobil uygulama olan btrfly, uçak yolcularının havaalanlarında sosyalleşmesini sağlarken aynı zamanda markalar tarafından sunulan ayrıcalıklardan da faydalanmalarına da olanak tanıyor. btrfly uygulamasını yükleyen kullanıcılar o anda aynı havalimanından uçan veya aynı uçaktaki diğer yolcuların profillerini görerek onlarla iletişim kurabiliyor.

Kısacası dünyadaki 380 farklı havaalanında kullanılabilen btrfly uygulaması, uçakla yolculuk yapacak kişilerin oluşturdukları sanal bir bekleme salonu olarak hizmet veriyor. Uygulama yolcuların havaalanlarındaki tüm bekleme salonlarında ve uçuş sırasında internet bağlantısı varsa uçak içinde birbiriyle diyalog kurmasını ve sosyalleşmesine olanak sağlıyor.

Türk girişimciler tarafından geliştirildi

İngiltere ve Kanada’da yaşayan Türk girişimciler tarafından geliştirilen btrfly uygulaması, kullanıcıların havaalanında geçirdikleri boş saatleri bir yol arkadaşı bularak değerlendirirken aynı zamanda uygulamadaki profillerde yer alan meslek bilgileriyle bir iş bağlantısının kurma hedefi ile geliştirildi.

Tek başına yolculuk yapan ve özel yolcu salonlarına giriş hakkı olan bazı kullanıcıların bu haklarını yanlarındaki kişi adına kullanmak için de uygulamayı kullanabildiğini de ekleyelim. Uygulama içinde iş birliği yapılan markalar ile oluşturulan “Smart Lounge” konsepti ise sunduğu özel ayrıcalıklarla uçak yolculuğunu daha zevkli hale getirmeyi de amaçlıyor.

Smart Lounge özelliği sayesinde kullanıcılar havalimanlarındaki restoranları kullanarak indirim ve ikramlardan faydalanabilir veya  kişiye özel bir seyahat ve lounge deneyimi yaşayabilirler.

btrfly uygulamasının Smart Lounge konseptinde sunduğu diğer bir ayrıcalık ise uçuş bilgilerinizi takip ederek sizi bilgilendiren ve adeta kişisel seyahat asistanınız olarak konumlanan "Skye". Skye'ın uçaktan indiğinizde bagajınızın nerede olduğunu sizinle paylaştığını da belirtelim. Sık sık uçakla yolculuk yapanlar için biçilmiş kaftan olan btrfly uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.