Pubinno, 2 milyon TL yatırım aldı

2015 yılında Webrazzi Arena sahnesine çıkan girişimlerden biri olan Pubinno, 2 milyon TL yatırım aldı. Fıçı biranın en verimli ve kalitesi standart şekilde servis edilmesini sağlayan yapay zeka tabanlı akıllı bira muslukları yapan Pubinno, 2017 yılının Nisan ayında da 1,4 milyon TL yatırım almıştı.

Pubinno'nun 3. yatırım turuna tüm mevcut yatırımcıları olan Fatih İşbecer, Emre Sayın ve Nexus Ventures'ın yanı sıra GBA'dan Nevzat Aydın, Melih Ödemiş, Kaan Boyner, Ahmet Faralyalı, Cem Çetin, Kurtuluş Eker, Önder Öztarhan ve Görkem Güven katıldı.

2018 için 1600'ün üzerinde sipariş aldı

Amerika, İsrail, Almanya, Hollanda, Hindistan, İtalya ve Türkiye olmak üzere toplamda 7 ülkede 200'ü aşkın mekanda kullanılan Pubinno, son 4 ayda yüzde 300 büyüme gösterdi. Sıcaklık, basınç, tazelik ve bakım parametrelerini anlık takip ederek biranın her çeşidinde ve seferinde ideal kalitede servis edilmesini sağlayan Pubinno sayesinde şu ana kadar 1 milyonun üzerinde bardak mükemmel şekilde servis edildi.

Ülkemizdeki fıçı biraların yaklaşık yüzde 25'i ideal kalitede sunulmamakla birlikte fıçı başına yüzde 23 zaiyat oranı olduğunu da ekleyelim. Alınan 2 milyon TL'lik yatırımı seri üretime ve partner kanalı genişletmeye harcamayı hedefleyen Pubinno, 2018 yılı için şimdiden 1600'ün üzerinde sipariş almış durumda.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.