Talebe yönelik masaj hizmeti sunan girişim Soothe, 31 milyon dolarlık yatırım aldı

Talebe yönelik masaj hizmeti sunan girişim Soothe, 31 milyon dolarlık yatırım aldı

Talebe yönelik masaj hizmeti sunan girişim Soothe, C Serisi yatırım turunda, The Riverside Company'den 31 milyon dolarlık yatırım aldı.

Yatırım haberinin yanı sıra, ana merkezini Los Angeles'tan Las Vegas'a taşıyan Soothe'nin yöneticisi de değişirken, rezervasyon platformunun kullanıma sunulduğu diğer lokasyonlar hakkında bilgi verildi. Yeni turun bir parçası olarak, baş yönetici ve kurucu Merlin Kauffman görevden istifa ederek yönetim kurulu başkanlığını üstlendi. Şu anki finans müdürü Simon Heyrick de baş yönetici olarak atandı.

MarketShare'in eski CFO'su Heyrick, şirketin büyümesinde önemli bir rol oynadı ve 11 binden fazla masaj terapistinin Soothe'ye eklenmesine olanak sağladı. Şirket, yeni yatırım turunun terapistleri kendi sisteminde tutmaya yardımcı olacağını ve bu terapistlerin, yerel pazarlarında yapabileceklerinden üç kat daha fazla kazanç sağlamalarına yardımcı olacağını söyledi.

Soothe, hizmet alanını genişletiyor ve İngiltere'nin Manchester şehri ileAvustralya'nın Gold Coast, Pittsburgh and Hartford ve Conn şehirlerinde hizmete başlıyor.

Soothe'nin talebe yönelik masaj hizmeti alanında tek olmadığını da hatırlatalım. New York merkezli Zeel da ayrıca masaj rezervasyonu yapmak isteyenler için hizmet sağlıyor. Zeel, dünya genelinde yaklaşık 85 şehirde hizmet verirken, Soothe ise 60 şehirde hizmet veriyor. Hiç şüphesiz bu yatırımla Soothe de hizmet verdiği coğrafyayı genişletecektir.

Üç farklı ödeme planına sahip Soothie'yi iOS cihazlarınız için App Store'dan, Android cihazlarınız için Google Play Store'dan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.