London Block Exchange, bitcoin-cash işlemlerine başlayacağını duyurdu

London Block Exchange, bitcoin-cash işlemlerine başlayacağını duyurdu

Londra merkezli London Block Exchange kripto para borsası, bitcoin-cash işlemlerine de başlayacağını duyurdu. Duyurudan sonra bitcoin-cash, diğer büyük kripto para birimlerinin de yükselişte olmasına rağmen üstünlük sağlayarak yüzde 7’lik bir fiyat artışı yaşadı.

Birleşik Krallık’ta kripto para meraklılarına hizmet vermeye başladıklarından beri kullanıcılarının talepleri yönünde hareket ettiklerini belirten borsanın CEO’su Benjamin Dives, bunun kaliteli kripto para birimlerinin güven içinde takas edilebildiği kapsamlı ve kullanıcı dostu bir platform ile sağlanabileceğini vurguladı.

Geliştiriciler tarafından 15 Mayıs tarihinde gerçekleşeceği açıklanan bitcoin-cash çatallanması da fiyat artışında etkili oluyor. Gerçekleşecek güncelleme, BitcoinABC –adjustable block cap(ayarlanabilir blok limiti) ismi ile 8 MB olan blok limitini dört kat arttırarak 32MB’a çıkartıyor ki bu bitcoinin 1MB limitinin çok üzerinde.

Kripto para birimleri toplam market değeri sıralamasında 17. sırada yer alan ethereum-classic inde LBX borsasında işlem görmeye başlayacağı açıklandı. Ethereum-classic ise bu açıklama ile yüzde 0,8 değer kazandı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.