EvdekiBakıcım'dan ajans komisyonu vermek istemeyen aileler için yeni çözüm: Dijital Ajans

EvdekiBakıcım'dan ajans komisyonu vermek istemeyen aileler için yeni çözüm: Dijital Ajans

Geçtiğimiz yılın Eylül ayında yurt dışına açılan EvdekiBakıcım, yeni ürünü ile karşımızda. Çocuk, bebek, yaşlı, hasta bakımı konusunda kısa ve uzun süreli hizmet veren EvdekiBakıcım, Dijital ajans ürünü ile ajans komisyonu vermek istemeyen aileler için hızlı ve kolay bir çözüm geliştirdi.

Dijital ajans ürünü ile ilgili EvdekiBakıcım’ın iki temel hizmeti olduğunu belirten EvdekiBakıcım kurucu ortağı ve CEO'su Miraç Bal, bunların saatlik olarak hizmet verdikleri oyun ablası/bakıcı hizmeti ve tam zamanlı bakım elemanı bulma desteği verdikleri ajans hizmeti olduğunu dile getirdi.

Esnek ve Pro paket seçenekleri

Ajans hizmetinde ailenin bakıcı bulma sürecini Aile Deneyimi Uzmanlarının yönettiğini paylaşan Bal, bu süreci kendi yönetmek isteyen aileler için de Dijital Ajans ürününü geliştirdiklerini belirtti. Dijital Ajans ürününü ile aile iş ilanı çıkabiliyor, başvuran adayları görebiliyor ve kendine uygun dijital ajans ürünlerinden birini seçerek adaylar ile iletişime geçebiliyor.

Dijital Ajans ürününde aileler dilerse Esnek Paketi seçip iş ilanına başvuran kişilerin belli bir kısmına, dilerse Pro Paketi seçip adayların tamamına ulaşabiliyor. Pro Paket alan ailelerin bakıcıların profillerini çok daha detaylı bir şekilde gördüklerini de iletelim.

Geliştirdikleri bu ürün ile evde bakım ekosisteminin LinkedIn'i olma konusunda önemli bir adım attıklarını belirten Bal, Dijital Ajans ürününü ile özellikle bakım elemanı bulma sürecini kendi yönetmek isteyen ailelerin çok daha hızlı şekilde aradıkları profillere ulaşabileceğini de dile getirdi. Sadece limitli bir kitleye açılan ürüne Dijital Ajans ürününe buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.