Webrazzi Pass ile Blockchain Venture Summit'e de katılabilirsiniz

Webrazzi Pass ile Blockchain Venture Summit'e de katılabilirsiniz

Dün sizlerle Blockchain Venture Summit‘in ilkini 28 Mart'ta İstanbul’da gerçekleştireceğini ve Webrazzi olarak desteklediğimizi belirtmiştik. Bugünse Webrazzi Pass sahiplerini güzel bir haber bekliyor.

28 Mart 2018 tarihinde gerçekleştireceğimiz Blockchain Venture Summit, blockchain ve kripto para ekosistemindeki yatırımcılar, uzmanlar ve profesyonelleri bir araya getirecek. Konferansta, blockchain teknolojisinin önümüzde açabileceği yeni ufukları tartışacak ve günümüz ICO‘larına dair akıllara takılan sorulara cevaplar bulacağız.

Blockchain konusunda ilgili kişilerin tüm gün sürecek etkinlikte birbirinden değerli konuşmacıları dinleme ve tanışma imkanı bulacağımız Blockchain Venture Summit etkinliğiyle ilgilenenler erken kayıt fırsatını kaçırmasın diyerek Webrazzi Pass sahipleri için müjdemize geçelim.

Webrazzi konferanslarına katılmanın en kolay ve en uygun yolu‘ olarak tarif edebileceğimiz Webrazzi Pass ile Blockchain Venture Summit'i de katılabilirsiniz. Hala Webrazzi Pass almadıysanız acele edin böylece hem Blockchain Venture Summit'e  hem de diğer Webrazzi etkinliklerine katılabilirsiniz.

Webrazzi 2018 Konferansları;

Webrazzi Pass, Webrazzi’nin 2018deki tüm konferanslarına giriş hakkı sağlıyor

Yıl içindeki tüm konferanslarımıza katılım hakkı sağlayan Webrazzi Pass, aynı zamanda büyük bir fiyat avantajı da sunuyor.

Dilerseniz havale dilerseniz de online olarak kredi kartınızla ödeme yapabileceğiniz Webrazzi Pass’e; 1, 2 veya 3 adet satın alırsanız birim fiyatı 2.750 TL, 4 ve üzeri adetler içinse birim fiyatı 2.500 TL’den sahip olabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.