Webrazzi Dijital 2018'de dijital pazarlamanın trendlerini konuşacağız

Webrazzi Dijital 2018'de dijital pazarlamanın trendlerini konuşacağız

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiğimiz Webrazzi E-Ticaret 2018 etkinliğimizi başarıyla geride bıraktık. E-ticarete dair her şeyi konuştuğumuz etkinliğimizden sonra sıra şimdi dijital pazarlama ekosistemini buluşturacağımız Webrazzi Dijital 2018'de!

Günümüzde gelişen teknolojiyle çevremizdeki her şey dijitalleşmeye başladı ve bu süreçte en fazla kullandığımız kavram hiç şüphesiz "dijital pazarlama" oldu. Televizyondan, radyoya yayıncıların dijitalleşmesi bir yana dijitale doğanlar da oldu. Dijitalleşen yayın dünyası ise markaları yepyeni bir mecra ve dinamik olarak selamlıyor.

Dijitalleşme kaçınılmaz olunca çeşitli dijital pazarlama yöntemleri de gelenekselin yerini aldı. Bu süreçte birçok kavramın bir arada ilerlemesi gerekirken dijitalleşen dünyanın da bilgiyi geçmişin, günümüzün ve hatta geleceğin bir özeti gibi okuması ve ilerlemeye devam etmesi gerekiyor.

Markaların dijital pazarlama ile nereye ulaşabileceği, trendi nasıl yakalayabileceğinin ötesinde yayıncıların da bu yönde atması gereken adımları konuşacağımız bir etkinlik olacak Webrazzi Dijital 2018. Ve bunları ele alırken tabii ki kullanıcı deneyiminde de en başarılı işleri sizlerle buluşturacağız.

11 Nisan'da, Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek Webrazzi Dijital 2018 konferansımızda dijital dünyanın getirdiklerini ve getireceklerini, alanında uzman isimlerle birlikte irdeleyecek ve kafamızdaki soruların cevaplarını bulacağız. Webrazzi Dijital 2018'e bilet almak için buraya, konuşmacı önermek isterseniz de buraya tıklayabilirsiniz. Sponsor olmak içinse henüz geç kalmadınız [email protected]'a e-posta atabilirsiniz. Yakında ilk tur konuşmacıları duyuracağız, acele edin yerinizi alın ;)

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Platin Sponsorlar

Altın Sponsorlar

 

Medya Sponsorları

 

Destekleyen

Diğer yandan hemen aşağıda ‘Webrazzi konferanslarına katılmanın en kolay ve en uygun yolu‘ olarak tarif edebileceğimiz Webrazzi Pass hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Ayrıca 2018 konferans takvimimize de göz atabilirsiniz. Herhangi bir soru ya da görüşünüzü bizimle paylaşmak içinse [email protected] e-posta adresini kullanabilirsiniz.

Webrazzi 2018 Konferansları;

Webrazzi Pass, Webrazzi’nin 2018deki tüm konferanslarına giriş hakkı sağlıyor

Yıl içindeki tüm konferanslarımıza katılım hakkı sağlayan Webrazzi Pass, aynı zamanda büyük bir fiyat avantajı da sunuyor.

Dilerseniz havale dilerseniz de online olarak kredi kartınızla ödeme yapabileceğiniz Webrazzi Pass’e; 1, 2 veya 3 adet satın alırsanız birim fiyatı 2.750 TL, 4 ve üzeri adetler içinse birim fiyatı 2.500 TL’den sahip olabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.