ACT Venture Partners'tan App Samurai'a 1 milyon euro yatırım

ACT Venture Partners'tan App Samurai'a 1 milyon euro yatırım

Geçtiğimiz Ağustos ayında ACT Venture Partners liderliğinde 1 milyon dolar yatırım alan mobil reklam platformu App Samurai, yeni bir yatırım haberi ile karşımızda. Bir önceki yatırımda da olduğu gibi ACT Venture Partners'tan yeni bir yatırım alan App Samurai, Seri A yatırım turu öncesi ara turda 1 milyon euro yatırım aldı.

Geliştirdiği self-servis mobil reklam platformu ile toplamda 2 milyardan fazla mobil uygulama kullanıcısına ulaşmayı başaran App Samurai, 100’den fazla ülkede 15 bini aşkın reklam verene sahip. 50 kişilik bir ekiple Ankara, İstanbul, Londra, Berlin ve San Francisco'da büyümeye devam eden App Samurai, geçtiğimiz hafta reklam verenlerin hayatını kolaylaştıracak yeni aracını da kullanıma sundu.

Go Trace reklam verenlerin işini kolaylaştıracak

Affiliate Link Testing aracı olarak hizmet veren GO Trace, linklerin kontrolünü sağlamak ve çalışmadıkları durumda reklam vereni haberdar etmek için geliştirildi. Kısaca affiliate linklerden bahsedecek olursak, affiliate linkler reklam verenlerin reklamlardan aldıkları trafikleri ve dönüşümü ölçümlemek için oluşturulan spesifik URL’lerdir.

Bir reklamın çoğu zaman birden fazla kanaldan geçerek son kullanıcıya gösterilmesi nedeniyle affiliate linklerin sorunsuz çalıştığından emin olmak, kullanıcının reklama tıkladığı andan itibaren doğru yol üzerinden doğru açılış sayfasına ulaştığına ve dönüşüm sağladığına emin olmak için oldukça önemli.

GO Trace sayesinde kullanıcılar affiliate linklerin yol haritasını basitçe linki yapıştırarak, ülkeyi ve platformu (iOS ve Android) seçerek görebilir, bağlantılardan herhangi birinde problem olduğunda akıllı alarm sistemi ile e-posta veya Slack bildirimleri yoluyla haberdar olabilir ve saatlik, günlük ya da haftalık alarmlar kurarak yüzlerce linkin arasında kaybolmaktan kurtulabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.