MNG Holding'in e-ticaret girişimi Setmoda kapandı

MNG Holding'in e-ticaret girişimi Setmoda kapandı

Türkiye’nin bilinen şirket topluluklarından biri olan MNG Holding'in e-ticaret girişimi setmoda, faaliyetlerine son verdiğini açıkladı. Geçtiğimiz aydan beri Setmoda'nın kapanacağına dair söylentiler kulağımıza geliyordu. Görünen o ki bu duyuru ile birlikte söylentiler netleşmiş oldu.

Setmoda'nın web sitesinde yayınladığı duyuru ise şöyle:

Sevgili Müşterilerimiz,

setmoda.com sitemizde yürütmekte olduğumuz faaliyetlerimize üzülerek son veriyoruz. Bize göstermiş olduğunuz destek ve güven için hepinize teşekkür ederiz. Sevkiyatlarımız ve ürün iade süreçlerimiz devam etmektedir. Sevk edilmemiş siparişleriniz standart işleyişimiz çerçevesinde sizlere teslim edilecektir. Siparişlerinizin takibi ile ilgili olarak 444 1 477 numaralı müşteri hizmetleri hattımızdan destek alabilirsiniz. Sevgilerimizle,

Setmoda.com Ekibi

Şirketin faaliyetini durdurma kararı bugün açıklanmış olsa sosyal medya hesaplarına baktığımızda içeriklerin en son 1 Şubat'ta girildiğini görüyoruz.

Kullanıcıların modlarına göre onlara kıyafetler öneren platform, geçtiğimiz yılın yaz aylarında hayata geçmişti. Kendini tekstil ve moda alanında hizmet veren diğer e-ticaret girişimlerinden farklılaştıran Setmoda, aynı zamanda kullanıcılarına kombinler önererek onları setler satın almaya yönlendiriyordu. Setmoda ile ilgili bilgiler geldikçe aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.