Sortd For Sales: Gmail için CRM eklentisi

Gmail'inize entegre olan Sortd For Sales, maillerinizi bir CRM düzeninde yönetmenizi sağlıyor. Bu eklenti ile gelen yeni iletileri, bir süredir devam ettirdiğiniz yazışmaları CRM sistemine tanımlayabiliyor ve üzerinde yaptığınız değişiklikler ile daha kolay bir şekilde yönetebiliyorsunuz. Sortd For Sales kullanıcıları için bir rapor programı da sunuyor.

Gmail ve G-Suite kullanan ekiplerin işlerini kolaylaştıran bu eklentiyi Sortd'un web sitesinden indirebiliyorsunuz. Eklentiyi indirdikten sonra ise Gmail hesabınıza yönlendiriliyorsunuz.

Gmail hesabınıza ikinci bir katman olarak konumlanan bu eklenti, karşınıza CRM düzeninde ikinci bir Gelen Kutusu çıkarıyor. Bu gelen kutusunda, maillerinizi yan tarafta yer alan fikirler/ihtimaller, iletişime geçildi, cevap verildi, ihtiyaçlar keşfedildi, teklif gönderildi ve pazarlık gibi alanlara konumlandırabiliyorsunuz.

Trello benzeri hatırlatıcılar, satış hattı ve raporlar sunan Sortd For Sales, gmailinizi düzenleyerek satış deneyiminizi kolaylaştırmak istiyor. Bu nedenle eklentinin size sunduğu bu CRM düzeneğini ekibinizin isteğine göre tamamen kişiselleştirebiliyorsunuz. Üstelik size sunulan tablo üzerinden maillerinize cevap vererek süreci yönetmeye de devam edebiliyorsunuz.

Günün sonunda ise size sunulan raporlar sayesinde satış aşamalarını ve sonuçlarını tek bir panelden görüntüleyebiliyorsunuz. İstediğiniz taktirde bu raporları haftalık, aylık ve yıllık olarak görüntülemeniz mümkün.

Panel üzerinden mail gönderip alma gibi detaylar için aşağıdaki videoyu inceleyebilir yada Sortd'un web sitesinden size uygun olan diğer ürünlere göz atabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.