PttMessenger: PTT'den milli mesajlaşma uygulaması!

PttMessenger: PTT'den milli mesajlaşma uygulaması!

Ülkemizin milli posta-telgraf kurumu PTT, şimdi de mobil mesajlaşma uygulaması geliştirdi. Başbakan Binali Yıldırım, biraz önce Bakanlar Kurulu Toplantısı sırasında PttMessenger ile Hatay'daki Harekat Merkezi'ne hitap ederek bu uygulamayı resmi olarak da kullanmış tanıtmış oldu.

messenger.ptt.gov.tr adresinden görebileceğiniz üzere PttMessenger hem iOS ve Android hem de masaüstü sürümleriyle kullanılabilecek. Güvenliği dünyaca ispatlanmış metodoloji ve teknolojilerle geliştirildiği belirtilen uygulamaları henüz indirmedik ancak ortaya konulan Ulaştırma Bakanlığı nezdinde milli bir uygulama geliştirildiğini gösteriyor. Tamamen millî mühendislik kabiliyetleriyle geliştirildiği vurgulanan uygulamaların ne kadar kullanıcı yakalayacağı ve PttMessenger'ın nasıl pazarlanacağı ise başlı başına bir soru işareti.

Şu anda PttMessenger'ın uygulama mağazalarında olmadığını belirtelim. Sadece Android uygulamasına Android (.apk) şeklinde link verilmiş durumda. Masaüstü sürümler için verilen sayfaya da maalesef erişemiyoruz.

Haberimizi güncellemeye devam edeceğiz. Yorumlarınızı da merakla bekliyoruz...

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.