Garanti Filo'dan ikinci el otomobil için yeni alternatif: İkincielgaraj.com

Garanti Filo'dan ikinci el otomobil için yeni alternatif: İkincielgaraj.com

Garanti Filo'nun ikinci el online otomobil mağazası olarak karşımıza çıkan İkincielgaraj.com, ikinci el araç pazarı için hizmet veren yeni bir alternatif. Açık artırma modeli ile ikinci el otomobil satışı yapan İkincielgaraj.com, daha önce karşımıza çıkan ikinciyeni.com ile benzer bir çalışma mantığına sahip.

Her araç için piyasa değerlerine göre başlangıç fiyatları belirleyen İkincielgaraj.com, şu an için 6 markanın otomobillerini satıyor. Satışa sunduğu otomobillerin detaylı özelliklerini ve ekspertiz raporunu da kullanıcıları ile paylaşan İkincielgaraj, otomobilin hasar ve onarım geçmişini de detaylı bir şekilde sunuyor.

11 bini aşkın kullanıcıya sahip

Randevu alınması durumunda kullanıcılarına aracı görme imkanı da sunan İkincielgaraj'ın satışlara katılmak isteyenlerin kredi kartlarından belli bir miktarın katılım bedeli olarak bloke edildiğini de ekleyelim. Toplamda 11 bin 277 üyeye sahip olan İkincielgaraj.com, ülkemizin her noktasından üyelere sahip.

Açık artırma için başlangıç fiyatlarının yanı sıra hemen satın al seçeneği için çeşitli fiyatlar belirlendiğini de ekleyelim. Kullanıcı deneyimi açısından başarılı bir web sitesi olan İkincielgaraj.com, oldukça kolay bir kullanıma sahip. Son olarak satış için verilen tekliflerin geri alınması ya da iptal edilmesinin mümkün olmadığını da ekleyelim.

Geçtiğimiz aylarda N11 ve Hepsiburada gibi önemli e-ticaret sitelerinin otomobil satışı yaptığını sizlere aktarmıştık. Büyük markaların online olarak otomobil satması, otomotiv sektörünün dinamiklerini değiştirebilir. Otomotiv sektörünün online dünyaya kayıp kaymayacağını ise zaman gösterecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.