Dahi.ai, Template özelliğiyle Chatbot entegrasyonunu kolaylaştırıyor

Dahi.ai, Template özelliğiyle Chatbot entegrasyonunu kolaylaştırıyor

Kodlama bilgisine ihtiyaç duymadan hızlı bir şekilde bot oluşturma servisi olarak hizmet veren Dahi.ai, chatbot entegrasyonunu kolaylaştıran Template çözümü ile karşımızda. Template ile dünyanın en hızlı chatbot geliştirme platformu olmayı hedefleyen Dahi.ai, 1000'inin üzerinde bot oluşturmayı da başardı.

Düzenleme ve format değiştirme imkanı tanıyor

Template özelliğinin chatbot geliştirmelerini yaklaşık 6 - 8 kat hızlandırdığını iddia eden Dahi.ai, kullanıcılarına oldukça hızlı bir çözüm sunuyor. Verileri kullanıcısının istediği herhangi bir noktadan alabilen Template özelliği, kullanıcına veriler üzerinde düzenleme yapma ve format değiştirme imkanı da tanıyor.

Bu özellik sayesinde herhangi bir yerde bulunan veri, istenilen formatta bir veri haline geliyor ve bu işlem anlık olarak yapabiliyor. Kısacası Template özelliği sayesinde herhangi bir veriyi Dahi.ai'nin anlayabileceği bir formata dönüştürerek kullanmak mümkün.

Hem kodlama hem de geliştirme sürecini kısaltan Template çözümü, özellikle API desteği olmayan servislerde kullanmak için oldukça başarılı bir alternatif. Örneğin bir e-ticaret sitesini chatbota dönüştürmek istiyorsunuz ve e-ticaret sitesinin bir API desteği yok.

Tam da bu noktada devreye giren Template özelliği, normal şartlarda oldukça uzun sürecek format değiştirme işlemini dakikalar içinde tamamlayabiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.