StartersHub'dan Silikon Vadisi odaklı yeni platform: 3S Landing Pad

StartersHub'dan Silikon Vadisi odaklı yeni platform: 3S Landing Pad

StartersHub, odağına Silikon Vadisi'ni alan yeni platformunu paylaştı. Farklı ülkelerden büyüme aşamasındaki girişimlerin Silikon Vadisi’nde çalışarak küresel pazara açılmalarını hedefleyen 3S Landing Pad programı, girişimlerin 6 ay boyunca Silikon Vadisi’nde çalışmasına olanak tanıyacak.

Startupbootcamp ve beş üniversitenin bir araya gelerek oluşturduğu KOSGEB destekli uluslararası kuluçka merkezi Starcamp iş birliğiyle hayata geçirilen 3S Landing Pad, farklı ülkelerde, kendi pazarlarında gelir elde etmeye başlamış teknoloji girişimlerinin başvuru yapabildiği bir platform.

3S Landing Pad platformu Dijital Sağlık, Büyük Veri ve İş Analitikleri, Yapay Zeka ve Makine Öğrenimi, Nesnelerin İnterneti (IoT), Seyahat ve Lojistik, Finansal Teknolojiler (FinTech) başta olmak üzere geniş bir sektör yelpazesinde faaliyet gösteren girişimlere destek olacak.

Platforma seçilecek girişimlerin, global pazara açılma potansiyeline sahip bir ürün veya hizmet geliştirmiş olmaları ve mali açıdan ABD standartlarında iş yapabilir durumda bulunmaları gerekiyor. 3S Landing Pad'e başvurularını gerçekleştiren girişimler arasından seçilen adaylar, Silikon Vadisi'ndeki ortak çalışma alanlarında çalışma imkanı bulacak.

40 bin dolar finansal destek

İşlerini ABD pazarı ve küresel pazarlar için ölçeklendirecek olan girişimler, altı ay boyunca dünya girişim ekosisteminin kalbinde çalışacak. Programa seçilen girişimlerin StartersHub’dan program esnasında 40 bin dolar finansal destek, programın sonunda da StartersHub ve ortaklarından 250 bin dolara kadar devam yatırımı ve Startupbootcamp aracılığıyla 250 bin dolar değerinde katkı elde edeceklerini de ekleyelim.

Silikon Vadisi’nde çalıştıkları süre boyunca ABD'nin iyi mentorlarının gözetiminde işlerini geliştirecek ve gelirlerini artıracak olan girişimler, yatırımcılarla pek çok kez bir araya gelme fırsatı da bulacak. Küresel ölçekli girişimlerin 20 Nisan 2018 tarihine kadar başvuru yapabildikleri 3S Landing Pad için seçmeler 3-4 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. Dileyen girişimler 3S Landing Pad platformuna buradan başvurabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.