Odağına sağlık sektörünü alan Bulut Klinik, 360 kliniğe ulaştı

Odağına sağlık sektörünü alan Bulut Klinik, 360 kliniğe ulaştı

İlk olarak 2016 yılının Aralık ayında karşımıza çıkan Bulut Klinik, klinik sahiplerini için randevu yönetimi, e-Reçete, hasta takibi, finansal hizmet takibi ve raporlamalar gibi detaylı hizmetler sunan bir servis. 2017 yılında 200 kliniğe ulaşmayı hedefleyen Bulut Klinik, belirlediği hedefi aşarak toplamda 360 kliniğe ulaşmayı başardı.

540'ı aşkın kullanıcıya ulaştı

Diş kliniklerinden güzellik merkezlerine, tıp merkezlerinden fizik tedavi merkezlerine ve psikiyatri merkezlerinden çocuk kliniklerine kadar sağlık sektörünün her kesiminden müşteriler kazanan Bulut Klinik, geçtiğimiz yıl toplamda 540'ı aşkın kullanıcıya da ulaştı.

Büyümesine hızlı bir şekilde devam eden Bulut Klinik, klinik zincirleri ile birlikte de çalışıyor. Kullanıcı sayısının artması ile birlikte geniş bir hasta kitlesine de ulaşan Bulut Klinik, 2017 yılında toplamda 55 bin hastanın medikal ve finansal verilerinin yönetilmesine imkan tanıdı.

2017 yılında Sağlık Bakanlığı e-Reçete entegrasyonlarını da tamamlayan girişim, toplamda 1000'i aşkın e-Reçete yazılmasına aracılık etti. Ülkemizin pek çok noktasında hizmet veren Bulut Klinik, en çok İstanbul, Ankara, Adana ve İzmir şehirlerinde kullanıyor. En çok kullanılan şehirleri ise sırasıyla Bursa, Eskişehir, Antalya, Hatay, Kocaeli ve Tekirdağ izliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.