SQL istemcisi TeamSQL, ACT Venture Partners'tan 1 milyon dolar yatırım aldı

SQL istemcisi TeamSQL, ACT Venture Partners'tan 1 milyon dolar yatırım aldı

Takım çalışmasına uygun bir SQL istemcisi olarak karşımıza çıkan yerli girişim TeamSQL, yeni yatırım turunda ACT Ventures Partner'tan 1 milyon dolar yatırım aldı. Geçtiğimiz Ağustos ayında da 375 bin dolar yatırım alan TeamSQL, aldığı yatırımı gelir modellerini kurmak ve kullanıcılarının abone olabilecekleri bir abonelik yapısı kurmak için kullanmıştı.

Hatırlatmak gerekirse MySQL, PostgreSQL, Redshift, AWS Aurora ve Microsoft SQL Server gibi çok sayıda veritabanı teknolojisini destekleyen TeamSQL, kod tamamlama, detaylı arama, bulutta depolama ve sorgu geçmişi sunma gibi özelliklere sahip.

ACT Ventures Partners'tan ikinci yatırımı

Alınan 1 milyon dolarlık yatırımın ACT Ventures Partners tarafından yapılan ikinci yatırım olduğunu da ekleyelim. Ağustos ayında alınan 375 bin dolarlık yatırımın 170 bin doları yine ACT Ventures Partners tarafından yapılmıştı. Süreç boyunca uygulamaya pek çok geliştirme de ekleyen TeamSQL, önümüzdeki Ocak ayı içinde çıkacak güncellemelerle birlikte TeamSQL Charts ürünün yeni versiyonunu ve uygulamalarının yeni tasarımını kullanıcılarına sunacak.

Yeni versiyonuyla birlikte kullanıcılarının kişiselleştirebileceği bir tema desteği de sunacak olan TeamSQL, gelecek olan JDBC ile bağlantı seçeneği ve destekleyecekleri yeni veritabanları ile birlikte daha geniş bir kitleye ulaşmayı hedefliyor. Aldıkları yeni yatırımı ürünlerini daha güçlü bir hale getirmek için kullanacak olan TeamSQL, daha çok ABD ve Avrupa'da faaliyet gösterse de bu pazarların dışında da hizmet vermek istiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.