Corello'nun tasarladığı araçlarla Trello, Agile sistemine kavuşuyor

Corello'nun tasarladığı araçlarla Trello, Agile sistemine kavuşuyor

Tüm hakları Cherry Wood Software'e ait olan Corello, aslında Trello'yu daha iyi hale getirmek için yeni araçlar üreten bir girişim. Şimdiye kadar Agile sistemine uyum sağlayan araçlar geliştiren Corello, bu şekilde Trello'nun daha verimli kullanılabileceğini düşünüyor.  Üstelik Agile'da yer alan Scrum ve Kanban ekiplerini düşünülerek hazırlanan bir kaç "Power - Up" ın iş gücünüzü arttırma imkanı yüksek.

Bu Power - Up'lar'ı çalıştırmak ise oldukça kolay. Öncelikle Trello hesabınız üzerinden Menüyü seçip Power-Up'lar sekmesine giderek Corello'ya ait Agile Tools'u aktif hale getirmeniz gerekiyor.

Agile Tools aktif hale geldikten sonra ise Corello'ya tekrar yönlendirilerek, Agile araçlarını size uygun bir şekilde düzenlemeniz şart.

Sonraki adımda Trello üzerinden Corello'ya yetki vererek Corello'daki bilgilerinizi düzenlemeye başlıyorsunuz.

 

Corello'ya tanımladığınız kullanıcı adı ve şifre ile hesabınızı güvene aldıktan sonra ise sıra kontrol panelinizi düzenlemeye geliyor.

Kontrol panelinizi düzenlerken Trello üzerinde bulunan panolardan hangilerinin Corello panelinde yer alması gerektiğini de seçmeniz önemli.

Panoları seçtikten sonra ise, panolarda yer alan kartlarınızı ilerleme halindeki kartlar, tamamlanmış kartlar, birikmiş kartlar olarak kategorize edip üzerlerine gelecek olan performans etiketlerini ve bitiş tarihlerini planlayabilirsiniz.

  

Corello'da oluşturduğunuz panel üzerinden Trello'daki ilerlemenizi tablolar ve grafikler halinde görüntüleyebilirsiniz. Eğer Corello Power - Up'larını Trello'da nasıl çalıştıracağınızı tekrar gözden geçirmek isterseniz, Trello'da sizi bir tanıtım sunumu bekliyor.

Verimli çalışmak isteyenler için üretilen araçlar gün geçtikçe artıyor.  Wunderlist, Asana ve Trello gibi araçlar freelance bir yaşamda kullanıcıların kendini disipline etmesi için ise ideal. Yine de son zamanlarda Facebook ve Skype gibi büyük şirketler de geliştirdiği ürünler ile  kurumsal şirketlere hizmet vererek aynı pazardan pay alma peşinde. Bu açıdan baktığımızda Corello gibi üçüncü parti geliştiriciler ortaya çıkardıkları eklentiler ile aslında daha küçük ölçekli şirketlerin devlerle yarışmasına olanak sağlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.