AppLaunchpad: Uygulama üreten girişimler için Mock-Up servisi

AppLaunchpad: Uygulama üreten girişimler için Mock-Up servisi

Birkaç tık ile ücretsiz olarak uygulamalar için mock-up oluşturmanızı sağlayan AppLaunchpad'in kullanımı çok kolay. Zaten referanslarından da anlamak mümkün: Spotify, Walmart, Alpabet.

Gelelim kullanımına öncelikle profesyonel görünüme sahip 1000 ücretsiz şablon arasından girişiminize uygun olanı seçebilir ya da kendi şablonunuzu oluşturabilirsiniz. Şablon oluşturmak için sol tarafta yer alan kısımlardan istediğiniz cihazı, mock-up türünü ve etiketi seçmeniz gerekiyor.

Seçimlerinizi yapabilmek için giriş yapmanız gerektiğini de ekleyelim. AppLaunchpad'e Google ya da Twitter üzerinden giriş yapabileceğiniz gibi bir e-posta adresi ve şifre ile de panele erişebilirsiniz. Panele eriştiğinizde ise aslında Canva'ya benzer sistem ile karşılaşıyorsunuz. Yeni grafikler seçip görsel yükleyebildiğiniz panelde, arka planı düzenleyerek metinler üzerinde de renk, font ve boyut olarak değişiklikler yapabiliyorsunuz.

Mock-Up yaratım sürecinin ardından da yüksek çözünürlük seçeneklerinden istediğinizi seçerek görselinize kavuşabiliyorsunuz. Görünen o ki grafik tasarımcı desteğini karşılayamadığı için kaliteli mock-uplardan yoksun kalan girişimcilerin o günleri AppLaunchpad ile geride kalıyor. Öte yandan girişim odaklı çalışmak isteyen tasarımcılar bu tarz araçlar ile bir takım konulardan saf dışı bırakılıyor. Belki de bir takım işlerin araçlarla yapılması tasarımcıların özgünlüğü daha fazla ortaya koymasına sebep olabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.