ICO'ya hazırlanan kripto para girişimi Dether, Webrazzi Fintech 2017'de!

ICO'ya hazırlanan kripto para girişimi Dether, Webrazzi Fintech 2017'de!

6 Aralık Çarşamba günü Point Hotel Barbaros'da düzenleyeceğimiz Webrazzi Fintech 2017'ye az bir zaman kaldı. Tüm finansal teknolojiler ekosistemini bir araya getirecek olan konferansımızla ilgili detaylar birer birer belli olurken sizlerle de paylaşmaya başladık.

Son dönemin popüler konularından kripto paralar alanında öne çıkan ve ICO yapmaya hazırlanan projelerden biri olan Dether, Webrazzi Fintech 2017'de olacak. Dether Kurucu Ortağı Mehdi Amari, yapacağı sunumunda hem Dether hem de pazarla ilgili önemli bilgiler paylaşacak.

Mehdi Amari - Dether Kurucu Ortağı

Blockchain, kripto paralar, fintech girişimleri, sektörün önemli isimlerinden yeni lansmanlar, günümüz bankacılık dünyası ve öne çıkan fintech gelişmeleri gibi konuların işleneceği konferansımız için dilerseniz hemen şimdi yerinizi ayırabilirsiniz.

ICO ile 15 milyon dolara kadar yatırm toplamayı amaçlayan Dether'in Kurucu Ortağı Mehdi, Webrazzi Fintech 2017 sahnesinde "Dether, a standard for cash OTC trade and in-shop payment" başlıklı bir sunum yapacak.

Bu arada merak edenler için Dether projesi, kripto para birimlerinden nakite geçebilmeyi ve söz konusu nakiti de harcayabilmeyi sağlıyor. Bu noktada en büyük kısıtlar olan işlem süresini yarattığı teknolojiyle çözen proje, özellikle bankacılık müşterisi olmayan kesimi hedefliyor.

Dilerseniz Dether ve Webrazzi Fintech 2017 ile ilgili detaylara göz atabilirsiniz. 6 Aralık'ta görüşmek üzere.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.