Bina ve rezidanslar için yönetim otomasyonu: Aidatimnet

Bina ve rezidanslar için yönetim otomasyonu: Aidatimnet

Site, apartman, bina ve rezidanslar için yönetim otomasyonu olarak karşımıza çıkan Aidatimnet, yaklaşık 2 yılda geliştirildi. ilk etapta Bina.biz ismi ile firmalar için hizmet sunan Aidatimnet, isim değişikliğiyle birlikte markasını yeniden konumlandırarak tekil kullanıcılar için hizmet vermeye de başladı.

Geçtiğimiz Mayıs ayında Murat Duran tarafından kurulan Aidatimnet, Kayseri Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi içinde 6 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor. Yönetim hizmetlerinin her alanında hizmet sunmak isteyen Aidatimnet, NETSite, NETŞirket, NETRezidans ve NETSayaç adından 4 farklı ürüne sahip.

4 farklı çözüm

NETSite ile site, bina ve iş merkezi yönetimlerine ihtiyaç duydukları muhasebe, idari işlemler ve ödemeler gibi konularda yardımcı olan Aidatimnet, kullanıcılarına basit ve sorunsuz bir çözüm sunuyor. NETŞirket ile profesyonel düzeyde hizmet veren firmalara yönelik bir çözüm sunan Aidatimnet, NETRezidans çözümü ile rezidans, yurt ve butik otelde konaklayan misafirlerin ödemelerinin, sorunlarının, geçmişlerinin takip edilmesine olanak sağlıyor.

Temelde online ödeme ve mobil uygulamalar ile desteklenen web tabanlı site yönetim programı olan Aidatimnet, NETSayaç sayesinde bir sayaç okuma programı olarak da hizmet veriyor. Kısacası kullanıcılarına yönetim, muhasebe, tahsilat - ödeme, idari işlemler, finans, takip, iletişim ve online fatura konularında yardımcı olan Aidatimnet, ASECCO Güvenli Ödeme Sistemi ile entegre bir şekilde de çalışabiliyor.

Rakipsiz değil

Doğalgaz tüketimlerinde tasarruf ve adil dağıtım hizmetleri sağlanabilmesi için 4.5G teknolojisi kullanılarak uzaktan sayaç okuma hizmeti de sunan Aidatimnet, online fatura hizmetleri için Faturamatik ile iş birliğine gitmiş. Kısa zamanda 1000'in üzerinde site ve binaya ulaşan Aidatimnet'in Yonetimcell ve Apsiyon gibi önemli rakipleri de bulunuyor.

Web uygulamasının yanı sıra hem Android hem de iOS platformları için mobil uygulama desteğine de sahip olan Aidatimnet, dönemsel paketler ve sunduğu hizmetlerden aldığı komisyonlar sayesinde gelir elde ediyor. Bugüne kadar herhangi bir yatırım almayan Aidatimnet, kendi kaynakları doğrultusunda varlığını sürdüren bir girişim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.