Logitech'ten sanal gerçeklik klavyesi kiti: Logitech Bridge SDK

Logitech'ten sanal gerçeklik klavyesi kiti: Logitech Bridge SDK

Özellikle geliştirdiği oyun ekipmanları ile dikkatleri çeken Logitech, sanal gerçeklik (VR) gözlükleri ile yazı yazmak isteyenlerin imdadına yetişiyor. HTC'nin sanal gerçeklik gözlüğü olan HTC Vive için bir klavye kiti üzerinde çalışan Logitech, Vive'ın resmi blogu üzerinden Logitech Bridge SDK klavye kitini tanıttı.

İçinde Logitech G oyun klavyesi, Vive Tracker ve aksesuarları birbirine bağlamaya yarayan bir apart ile gelen Logitech Bridge SDK, 150 dolarlık bir fiyat etiketine sahip. Klavye ile Vive Tracker'ı bağladığınız anda devreye giren Logitech yazılımı, klavyenin 3D modellemesini HTC Vive'a aktarıyor.

SteamVR destekli oyun ve uygulamalarla kullanılabiliyor

Sanal gerçeklik oyunlarından çok klavye desteğine sahip olan sanal gerçeklik uygulamaları ile kullanılabilecek olan Logitech Bridge SDK, 3D model üzerinde istediğiniz tuşların yerini değiştirmenize ve kısayollar oluşturmanıza da olanak tanıyor.

HTC Vive'ın SteamVR yazılımı tarafından desteklenen uygulama ve oyunlarda kullanılabilecek olan Logitech Bridge SDK, geliştiriciler için ön sipariş sürecine de başladı. Şu an için sadece 50 adet Logitech Bridge SDK kiti için ön sipariş sürecine başlayan Logitech, başvuruları 16 Kasım tarihinde sonlandıracak. Dilerseniz Logitech Bridge SDK için buradan başvurabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.