Bulut tabanlı mini ERP girişimi: NKolayOfis

Küçük ve orta büyüklükteki işletmelerin ofis işlerini optimize ederek verimliliklerini ve sürdürülebilirliklerini artıran bulut tabanlı bir mini ERP olarak hizmet veren NKolayOfis, işletmeler için ön muhasebe ve NBox dosya koruma altyapısı ile dosya ve evrak yönetimi hizmetleri veriyor.

2016 yılı sonunda test (MVP) ürünü olarak piyasaya çıkan NKolayOfis, Cem Taylan Ekinci ve Rauf Gökhan Boyana tarafından kuruldu. Yaklaşık 6 aylık geliştirme sürecinin sonunda 2017 yılında kullanıma sunulan NKolayOfis, şu an için 7 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor.

Kurumsal banka entegrasyonu: BankFIX

11 banka ile anlaşmalı olan banka entegrasyonu ürünü BankFIX ile de anlık finans hareketlerinin takip edilmesine olanak tanıyan NKolayOfis, muhasebe ve cari yönetimi, sipariş yönetimi, nakit akış yönetimi, fatura ve irsaliye yönetimi, kasa - banka takibi ve stok yönetimi gibi özellikler sunuyor.

Farklı sektörlerde hizmet veren işletmeler tarafından kullanılan NKolayOfis, yüzde 28 ile en çok hizmet sektöründeki firmalara destek sağlıyor. Hizmet sektörünü ise yüzde 24 ile inşaat ve yüzde 19 ile üretim sektörleri takip ediyor. NKolayOfis çözümünü deneyenlerin yüzde 14'ünün hizmeti satın aldığını da ekleyelim.

Hem ülkemizde hem de yurt dışında pek çok rakibe sahip olan NKolayOfis, BankFIX çözümü sayesinde rakiplerinden ayrılıyor. Yukarıda da belirttiğimiz üzere kurumsal banka entegrasyonu olarak hizmet veren BankFIX çözümünün NKolayOfis’ten bağımsız olarak satın alınabildiğini de ekleyelim.

Birim dönüşümlü stok yönetimi

BankFIX'in yanı sıra birim dönüşümlü stok yönetimi ile rakiplerinin önüne geçmeyi de hedefleyen NKolayOfis, kullanıcılarının ürettikleri, aldıkları veya sattıkları ürünleri farklı birimlerle kayıt altına almasını sağlıyor. Kısacası rulo halinde üretilen ya da satın alınan bir ürünü metreler halinde satabiliyor.

Aylık hizmet ücretleri talep ederek bir gelir modeli oluşturan NKolayOfis, banka ve diğer entegrasyonlar için ekstra bir ücret talep etmiyor. Geçtiğimiz Mart ayında StartersHub tarafından düzenlenen StartersHub XO yarışmasında ön yatırım almaya hak da kazanan NKolayOfis, ülkemizdeki KOBİ’lerin dijitalleşmesine katkı sağlamayı amaçlıyor. İlerleyen dönemlerde yurt dışına açılmayı da hedefleyen NKolayOfis, global versiyonu için Körfez ülkelerinin kullanımına sunmayı hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.