1000 dolarlık iPhone X'e özel zil sesi: "Reflection"

Geçtiğimiz Eylül ayında tanıtılan ve bugün 55 ülkede satışa sunulan iPhone X hakkında yeni haberler gelmeye devam ediyor.
1000 dolarlık iPhone X'e özel zil sesi:

Geçtiğimiz Eylül ayında tanıtılan ve bugün 55 ülkede satışa sunulan iPhone X hakkında yeni haberler gelmeye devam ediyor. Gelen haberlere göre Apple, hem tasarım hem de fiyat anlamında diğer iPhone modellerinden oldukça farklı olan iPhone X'in zil sesini de değiştirmiş.

iOS 7 işletim sisteminden bu yana "Opening" zil sesini kullanan iPhone modelleri iPhone 8 ve 8 Plus modellerinde de bu geleneği bozmamıştı. iPhone'un 10. yılına özel olarak geliştirilen 1000 dolarlık iPhone X ise diğer iPhone modellerinden farklı olarak "Reflection" isimli yeni bir zil sesi kullanılıyor.

1000 dolara yeni zil sesi

Şu an için sadece iPhone X modeline özel olarak sunulan Reflection zil sesi akıllı telefonun varsayılan zil sesi olarak da kullanılıyor. Tabii ki Opening'in bir yere kaybolmadığını zil sesi seçenekleri arasında yer aldığını da ekleyelim. Dilerseniz ayarlar kısmından zil sesini değiştirebilirsiniz.

Son olarak iPhone X modelinin henüz ülkemizde satışa çıkmadığını ve ön siparişe açılmadığını da ekleyelim. Dilerseniz iPhone X modeline özel olarak sunulan Reflection zil sesini aşağıdan dinleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.