Büyük gün yarın... Webrazzi Summit 2017'ye saatler kaldı!

Büyük gün yarın... Webrazzi Summit 2017'ye saatler kaldı!

Türkiye'nin en etkili internet konferansı Webrazzi Summit yarın sabah başlıyor. Dolu dolu bir programla bütün gün sürecek Webrazzi Summit 2017 için biletlerinizi henüz almadıysanız, hemen şimdi satın alabilirsiniz. İşi son güne bırakan sürekli takipçilerimiz için bilet alma fırsatını 17 Ekim gece yarısına kadar açık tutuyoruz.

Webrazzi Summit 2017'de sahne alacak tüm konuşmacılar ve konferans programını anons ettik. Webrazzi Summit 2017'de ana sahne ve dijital sahnede birbirinden etkileyici konuşmacıların yer alacağı paralel oturumlarla birlikte Startup Lounge'da onlarca girişimi bütün gün konuk edeceğiz. Girişimciler için eşsiz bir tanıtım ve network fırsatı sunan Webrazzi Summit'in girişim yarışması Webrazzi Arena bu fırsatı uluslararası arenaya taşıyacak. İsterseniz Startup Lounge'da yer alacak 50 girişimi şimdiden inceleyebilirsiniz. Webrazzi Arena'da finale kalan girişimlerse yarın anons edilecek. Webrazzi Summit 2017'de kaçırmamanız gereken bir diğer alan da Workshop bölümü.

Webrazzi Summit 2017'nin değerli sponsorlarını aşağıda görebilirsiniz. Tüm sponsorlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz. Çok yakında görüşmek üzere!

Elmas Sponsorlar

 

Altın Sponsorlar

     

Gümüş Sponsorlar

   

Startup Lounge İş Ortakları

  

Medya Sponsorları

    
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.