Salesforce Başkan Yardımcısı Richard McGuinness Webrazzi Summit 2017'de

Salesforce Başkan Yardımcısı Richard McGuinness Webrazzi Summit 2017'de

Webrazzi Summit 2017 konferansımız bu sene müşteri ilişkileri yönetimi (CRM) alanında dünyanın en büyük şirketlerinden Salesforce'u da ağırlayacak. Salesforce Bölgesel Başkan Yardımcısı Richard McGuinnes, Webrazzi Summit sahnesinde "Connecting to Your Customers at Scale" başlıklı bir sunum yapacak.

Salesforce, bildiğiniz gibi hem dünyanın en büyük CRM şirketlerinden biri hem de girişimcileri destekleyen önemli bir teknoloji şirketi. Richard McGuinnes de bu teknoloji devinin Akdeniz, Türkiye ve Afrika bölgelerinin satış ekiplerine liderlik eden üst yöneticilerden biri. Üç kıtadaki satış ekiplerini yöneten McGuinnes, Webrazzi Summit ana sahnesinde yapacağı sunumla müşteri ilişkileriyle büyümenin ilişkisini ele alacak. Bu konuda örnek alınabilecek stratejileri paylaşacak.

Yaklaşık 3 yıldır Salesforce için çalışan McGuinness, daha önce ChinaHR.com'da üst düzey yöneticilik yapmıştı. Wefounit'in kurucu CEO'su olarak 4 yıllık girişimcilik serüveni yaşayan tecrübeli isim, Trinity College ve University College Dublin üniversitelerinden mezun.

Hatırlatmak gerekirse Salesforce, bu yıl başında kullanıcı deneyimi tasarımları geliştiren Sequence’i satın almış ve kullanıcı deneyimine verdiği önemi bir kez daha göstermişti.

Eğer halen biletinizi almadıysanız Richard McGuinnes'i de Webrazzi Summit 2017'te dinlemek için summit.webrazzi.com'u ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.