Avrupa girişimcilik ekosistemini Webrazzi Summit'te masaya yatırıyoruz

Avrupa girişimcilik ekosistemini Webrazzi Summit'te masaya yatırıyoruz

Webrazzi Summit 2017'de Türkiye'nin girişimcilik ekosisteminin yanında yakın komşumuz Avrupa'da neler olduğunu da gündeme taşıyacağız. Bu çerçevedeki içeriklerimizden en belirgini de "European Startup Scene" başlıklı oturum olacak.

European Startup Scene oturumu Avrupa girişimcilik ekosistemine dair 4 önemli ismi bir araya getirecek. Tech.eu Kurucusu ve Yayın Yönetmeni Robin Wauters'ın yönetimindeki oturumda Firstminute Capital'den Lina Wenner ve Founders Factory'den Hannah Blake bizlerle olacak.

Webrazzi'nin sıkı takipçileri daha önce İstanbul'da konuk ettiğimiz Robin Wauters'i pekala tanıyacaktır. Thenextweb'de yıllarca çalıştıktan sonra kendi teknoloji blogu Tech.eu'yu kuran Waters, Avrupa girişim ekosistemini en iyi takip eden isimler arasında. Waters'ın oturumdaki misafirleriyse girişimcilik ekosistemini yatırımcı gözüyle tahlil eden önemli isimler. Dolayısıyla Avrupa girişimcilik ekosisteminin bu oturumda enine boyuna konuşulacağını söyleyebiliriz.

Webrazzi Summit 2017 için güncel konuşmacı listesine summit.webrazzi.com adresinden erişebilir, eğer henüz almadıysanız bu önemli oturumu da kapsayacak konferansımız için biletinizi alabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.