Türkiye'nin e-spor serüveni Webrazzi Summit 2017'de konuşulacak

Türkiye'nin e-spor serüveni Webrazzi Summit 2017'de konuşulacak

18 Ekim tarihinde düzenleyeceğimiz teknoloji ve internet konferansı Webrazzi Summit 2017 ile ilgili gelişmeleri duyurmaya devam ediyoruz. Bu yıl Webrazzi Summit'te konuşulacak olan konulardan biri de, geçtiğimiz bir kaç yıla damgasını vuran E-Spor sektörü.

E-Spor serüveni Webrazzi Summit'te

Ülkemizdeki e-spor pazarının derinlemesine ele alınacağı E-Spor Paneli, Arda Kutsal'ın moderatörlüğünde Netmarble'dan Barış Özistek, Riot Games'ten Erdinç İyikul ve 1907 Fenerbahçe Espor Takımı Başkanı Sina Afra'nın katılımı ile gerçekleştirilecek. Hem dünyada hem de ülkemizde hızla büyüyen e-spor sektörünün geleceği sektörün duayenleri tarafından Webrazzi Summit'te tartışılacak.

Ülkemizde girişimci denince akla gelen ilk isimlerden olan Sina Afra'nın 1907 Fenerbahçe Espor takımı ile e-spor pazarına atılmasından tutun da, Riot Games'in e-spor sektörüne nasıl baktığını ve çok daha fazlasını Webrazzi Summit'in E-Spor Panelinde bulabilirsiniz. Dilerseniz Webrazzi Summit'in ilk tur konuşmacılarına ve konferans ile ilgili diğer gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.