Snapchat, Context Cards ile mekan bilgileri paylaşacak

Snapchat, Context Cards ile mekan bilgileri paylaşacak

Intagram'ın hikayeler özelliğini kullanıma sunmasından bu yana büyük yara alan Snapchat, yeni özellikler ile uygulamasını canlandırmayı hedefliyor. Context Cards özelliğini tanıtan Snapchat, yeni özelliği sayesinde Snap atılan lokasyonlar ve mekanlar hakkında detaylı bilgiler paylaşacak.

Snapchat kullanımını ciddi anlamda değiştirme potansiyeline sahip olan Context Cards özelliği, restoran değerlendirmeleri, iletişim bilgileri, rezervasyon imkanı, Uber veya Lyft ile ulaşım bilgileri ve daha fazlasını sunacak. Kısacası Context Cards ile yeni mekan ve lokasyonların daha kolay keşfedilmesinin önü açılmış oldu.

Mekan bilgileri, rezervasyon ve daha fazlası

Yelp ile benzer bir mantıkla çalışacak olan Context Cards, Snapchat için yeni bir gelir modeli haline de gelebilir. Snapchat'in yeni kart sistemindeki mekan bilgileri partnerleri olan TripAdvisor, Foursquare, Michelin, Bookatable, Goop, OpenTable, Uber ve Lyft'ten elde edecek.

Tıpkı Yelp'te de olduğu gibi Snapchat kullanıcıları Context Cards sayesinde yakınlarındaki mekanlar hakkında aramalar yapabilecek. Context Cards oldukça başarılı bir keşfetme özelliği olsa da, Instagram'ın gölgesinde kalan Snapchat'in eski günlerine dönmesine yardımcı olacak mı zaman gösterecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.