Deneyim odaklı Samsung Galaxy Studio İstanbul'a geldi

Deneyim odaklı Samsung Galaxy Studio İstanbul'a geldi

Samsung'un kısa süre önce ülkemizde satışa sunduğu Galaxy Note 8 ve Samsung ekosistemine ait diğer ürünleri deneyimlemek isteyen kullanıcıların imdadına yetişen Samsung Galaxy Studio, İstanbul'da meraklılarıyla buluşmaya hazır.

Los Angeles, Madrid, Tokyo ve Dubai'nin ardından İstanbul'a açılan Samsung Galaxy Studio, İstinye Park alışveriş merkezinde Samsung teknolojilerini deneyimlemek isteyen kullanıcıları bekliyor. Yaklaşık 125 metrekarelik bir alanı kaplayan Samsung Galaxy Studio, Galaxy Note 8'in yanı sıra pek çok farklı ürün için de deneyim alanları barındırıyor.

Galaxy Note 8, Icon X 2018 ve daha fazlası

Geçtiğimiz aylarda tanıtılan Gear Fit 2 ProIcon X (2018) ve Samsung Gear Sport modellerini deneyimleme imkanı da sunan Samsung Galaxy Studio,  Gear VR ve Gear 360 modelleri için de ilginç deneyim alanlarına sahip. Gear VR sanal gerçeklik gözlüğü ile ziyaretçilerine 4D tiyatro deneyimi sunan Galaxy Studio, spor takibi yapan modelleri için ise bisiklet ile deneyimle olanağı sunuyor.

Note 8 ve diğer Samsung ürünlerinin deneyimlenmesi haricinde çeşitli workshop ve etkinliklerin de düzenleneceği Samsung Galaxy Studio, Samsung ürünlerini denemek isteyenler için en eğlenceli alternatif. Kapılarını 7 Ekim tarihinde açan Samsung Galaxy Studio, 28 Ekim tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.