Eğlenceli GIF'lerle İngilizce öğreten Hello7, BIC Angels'tan tohum yatırım aldı

Eğlenceli GIF'lerle İngilizce öğreten Hello7, BIC Angels'tan tohum yatırım aldı

İngilizce kelime haznesini genişletmek isteyen kullanıcılara hitap eden Hello7, eğlenceli GIF'lerle kullanıcılarını sıkmadan yabancı dil öğretiyor.

BIC Angels'tan 1.4 milyon TL değerleme ile tohum yatırım alan girişim, bu yatırımı yeni dillerde hizmet vermek ve yurtdışı pazarlara açılmak için kullanacak.

Mayıs 2017'de Enis Çoban ve Erkin Çoban tarafından kurulan ve ilk günden beri global bir girişim olmak isteyen Hello7, kısa zamanda 75 bin indirilme barajını aşmayı başarmış.

Yalnızca iOS platformunda ve Türkçe olarak hizmet veren Hello7, hem yeni diller hem de Android platformu için şu sıralar yoğun bir çalışma halinde.

2017 sonuna kadar Rusça, Almanca ve İspanyolca seçenekleri geliyor

Her İngilizce kelimeyi eğlenceli bir GIF ile eşleştiren uygulama, kullanıcılarına her gün yedi yeni İngilizce kelime öğretiyor. Hello7, global anlamda pazarda kabul görmüş bağdaştırma, aralıklı tekrarlama ve bilinçaltı öğrenim tekniklerini kullanılıyor.

Öncelikli olarak Rusça, Almanca ve İspanyolca dillerinde hizmet vermeyi planlayan girişimi, bu atılımı 2017 yılı sonuna kadar tamamlama niyetinde.

Herkesin görmeye ve kullanmaya alışık olduğu GIF'ler üzerinde bir İngilizce öğrenme platformu kurup dünya çapında başarıya ulaşmaya çalışan Hello7, bakalım ülkemizden çıkan diğer İngilizce öğrenme uygulamalarının başarısına ulaşabilecek mi. Bu yolda BIC Angels yatırımını ve gücünü de arkasına alan Hello7'yi takip edip gelişmeleri sizlere aktarmayı sürdüreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.