Datapare, İstanbul Startup Angels'tan 550 bin TL yatırım aldı

Datapare, İstanbul Startup Angels'tan 550 bin TL yatırım aldı

Daha önce Webrazzi Online Demo Day'de de ağırladığımız Datapare, İstanbul Startup Angels'tan 550 bin TL yatırım aldı. Yatırım turuna İSA üyelerinden Vedat Çavuşoğlu, Aksel Kastoryano, Dalya Kastoryano, Hande Enes ve Vitali Hayım Kohen katıldı.

Firmaların rakiplerini yakından takip edebilmelerini sağlayan bir SaaS platformu olan Datapare, bugün 2 milyara yakın sayfa, 20 milyonun üzerinde ürün ve binin üzerinde internet sayfasını takip ediyor.

Track adındaki uygulamasıyla kullanıcılarının rakiplerindeki kampanya, yeni eklenen ürün, güncellenen sayfa ve görselleri takip edebildiği girişim, hala geliştirme aşamasında olan Discover uygulamasıyla ise başta tekstil sektörü olmak üzere trend takibi yapıyor.

Yatırım ekibi güçlendirmek ve ürünü geliştirmek için kullanılacak

Aynı zamanda PİLOT ve Hackquarters mezunlarından olup B2B iş modeline sahip olan Datapare, bugüne kadar İş Bankası, LC Waikiki, Yuvako gibi markalara hizmet vermiş. Datapare, aldığımız bilgiye göre yatırımı ekibi güçlendirmek ve platformu tamamen SaaS olarak işleyen bir yapıya sokmak için kullanacak.

Diğer yandan İstanbul Startup Angels'ın da hızlandırma programı yatırımları ile beraber 23. yatırımı olan Datapare hakkındaki gelişmeleri sizlere aktarmayı sürdüreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.