Sosyal medya görsellerinizi hazırlayabileceğiniz ücretsiz ve kolay tasarım aracı: Crello

Sosyal medya görsellerinizi hazırlayabileceğiniz ücretsiz ve kolay tasarım aracı: Crello

Tasarımcı olmayan kişiler için geliştirilen kullanımı kolay ve bol seçenekli araçlara bir yenisi daha eklendi. Sosyal medya ve baskı alanında yer edinmeye çalışan Crello, 3 adımda tasarım yapmanızı sağlıyor.

Popüler rakibi Canva'dan ayrılan en büyük özelliği ise ücretsiz olması. Canva'nın da neredeyse yüzde 95 oranında ücretsiz olduğunu söyleyebiliriz fakat birkaç kullanışlı özelliğinin paralı olması özellikle bireysel kullanıcıların alternatif aramasına neden oluyordu. Bu anlamda Crello iyi bir alternatif olarak piyasada yer alacak gibi görünüyor.

Product Hunt'da oldukça beğenilen Crello'nun Canva'dan ayrılan en önemli özellikleri pazarlama ekibinden Lesia Isaienko tarafından şöyle sıralanıyor:

  • Crello'nun 10 bin tasarım şablonunun tamamı ücretsiz
  • Çalışmalarınızı organize etmek için ücretsiz ve sınırsız depolama alanı
  • Canva'nın 1,5 milyon stok görseline karşılık 65 milyon stok görsel arşivi
  • Görseller de dahil 11 binden fazla ücretsiz tasarım öğesi (geri kalan öğeleri satın alıp sınırsız kullanım hakkı elde edebiliyorsunuz)
  • Kendi fotoğraflarınızı ve fontlarınızı yükleyip ücretsiz kullanabilirsiniz
  • Karmaşık abonelik modeli yerine sadece satın almak istediğiniz ücretli öğeyi satın alıp sınırsız kullanım hakkına sahip olabilirsiniz

Depositphotos stok görsel sitesinin bir alt kuruluşu olarak doğan Crello görünüşe göre Canva karşısında oldukça net bir duruş sergileyerek onlarda ücretli olan bazı özellikleri ücretsiz hale getirip kullanıcılarını kazanmayı hedefliyor.

Eğer siz de tasarım ihtiyaçlarınızı bu tür araçlarla çözüyorsanız Crello'ya bir şans verebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.