Temizlikyolda Nevzat Aydın öncülüğünde 3. tur yatırımını kapattı

Temizlikyolda Nevzat Aydın öncülüğünde 3. tur yatırımını kapattı

Temizlik hizmeti sunan şirketleri bir araya toplayan Temizlikyolda.com, Nevzat Aydın öncülüğünde 3. yatırım turunu kapattığını açıkladı.

İstanbul merkezli Temizlikyolda, son yatırımını Mayıs 2016'da 5 milyon değerlemeyle almıştı. Yeni yatırım turunda değerleme paylaşılmıyor ama aldığımız bilgilere göre Nevzat Aydın bu turda Temizlikyolda'nın yüzde 10 hissesini satın aldı. Nevzat Aydın'ın yanısıra Turgut Konukoğlu, EGİAD’dan 11, BIC Angels’tan ise 1 yeni yatırımcı daha bu tura katıldı*. Ayrıca önceki turda yatırım yapan Sina Afra da hisse oranını koruyacak şekilde bu tura iştirak etti. Temizlikyolda'nın ikinci tur yatırımına da katılan Nevzat Aydın'ın Dubai merkezli Justmop’un da yatırımcısı olduğunu da belirtmeden geçmeyelim.

50 bin kullanıcıyı geçti

Temizlikyolda'nın kurucusu Hakan Kibar, bugüne dek 35 yatırımcıdan destek aldıklarını söylüyor ve halen çoğunluk hissesinin kurucu ortaklarda olduğunu paylaşıyor. Yeni yatırımın özellikle ekibi büyütmek, Ege Bölgesi'ndeki büyüme ve yeni tasarımlar (web/mobil) için kullanılacağını söyleyen Kibar, Temizlikyolda’nın kullanıcı sayısının da 50 bini aştığını dile getiriyor.

Geçtiğimiz aylarda SGK’nın günlük sigorta sistemini entegre eden Temizlikyolda, kuru temizleme, ev ofis temizliği, halı yıkama vb. temizlik hizmetlerine aracılık ediyor. Aldığımız bilgilere göre girişimin planları arasında yeni bir yatırım daha almak ve yurtdışına doğru büyümek var.

Temizlikyolda şu anda 6 ilde ve Kıbrıs'ta hizmet veriyor ve Türkçe ve İngilizce dil seçenekleri sunuyor. BIC Angels'ın Temizlikyolda'nın ilk iki tur yatırımına katıldığını da eklemeden geçmeyelim.

*Yeni yatırımcı listesi: 1. Aydın Buğra İlter (EGIAD Yönetim Kurulu Başkanı) 2. Alp Avni Yelkenbiçer 3. Frederic Pagy 4. Özüm İlter Demirci 5. Neşe Gök (İnci Holding) 6. Levent Kuşgöz 7. Şelale Zaim (İnci Holding) 8. Orkun Ürkmez 9. Hüseyin Kadıoğlu 10. Mesut Özdamar 11. Mustafa Aslan 12. EGIAD’tan bağımsız olarak binnaz.com'un kurucusu Sertaç Taşdelen

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.