Kapıyı açık bıraktığınızda sizi uyaran akıllı kilit: August Smart Lock ve Smart Lock Pro

Kapıyı açık bıraktığınızda sizi uyaran akıllı kilit: August Smart Lock ve Smart Lock Pro

2017 yılının trendlerinden olan akıllı kilit konseptine yeni modeller eklenmeye devam ediyor. Akıllı kilit denince akla gelen ilk firmalardan olan August, orta segmente hitap eden Smart Lock ve üst segment için geliştirilen Smart Lock Pro modellerini tanıttı.

Eski modellerle kıyaslandığında güvelik ve pil ömrü anlamında çok daha başarılı olan August Smart Lock ve Smart Lock Pro, pil ömrünü yaklaşık iki katına çıkarmış. August Smart Lock ve Smart Lock Pro, sahip olduğu sensörler ve DoorSense teknolojisi sayesinde kapının kilitlenmemesi durumunda ise kullanıcısını uyarabiliyor.

DoorSense sayesinde otomatik kilitleme

DoorSense özelliğinin açık olması durumunda akıllı kilitlerin kapıları otomatik olarak kilitlediğini de ekleyelim. Akıllı telefonlarla bağlantılı olarak çalışan akıllı kilitler geçtiğimiz Ağustos ayında sizlere aktardığımız 700 dolarlık akıllı kilit modeli olan Otto ile benzer bir çalışma mantığına sahip.

Smart Lock modeli sadece Alexa ve Google Assistant desteği sunarken Smart Lock Pro modeli Alexa ve Google Assistant'ın yanı sıra Apple HomeKit, Siri ve  Z-Wave Plus seçeneklerini de sunuyor. Smart Lock modeli 149 dolar fiyat etiketine sahipken, daha yetenekli olan Smart Lock Pro modelinin satış fiyatı ise 279 dolar.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.