Youthall markasıyla yenilenen Stajim.net, Fransa'dan Avrupa'ya açılıyor

Youthall markasıyla yenilenen Stajim.net, Fransa'dan Avrupa'ya açılıyor

Türkiye ve yurt dışında staj arayan öğrencilere destek olmak amacıyla ilk olarak 2015 yılında karşımıza çıkan Stajim.net, adını değiştirerek yola Youthall markası ile devam etme kararı aldı. Şirketler ile gençleri buluşturarak "öğrenciler için bir LinkedIn" uygulaması haline gelen Youthall, bugüne kadar 750 binden fazla staj başvurunu ilettiği de paylaşıyor.

Station F'e kabul edildi

Paris'te bulunan dünyanın en büyük startup kampüsü Station F'in Founders Program'ine kabul edilen Youthall, Avrupa operasyonuna Fransa'dan başlıyor. Bugüne kadar toplam 5 bin öğrenciyi stajlara yerleştirmeyi başaran Youthall, şu ana kadar 750 binden fazla başvuru da gönderdiğini belirtiyor.

Toplamda 800 ilan yayınlayan Youthall, platformundaki ilanların çoğunu otomatik eşleştirme aracı sMatch ile yayına bile girmeden gençlerle buluşturmayı başardığını not ediyor. Avrupa ve Türkiye'den gençlerin profesyonel anlamda bir araya gelebileceği bir platform olmayı hedefleyen Youthall, Staj, MT ve kampüs temsilcisi ilanları yayınlıyor.

Kısa zaman sonra  ek olarak global çapta yeni mezun, part-time ve günlük iş ilanları yayınlamaya da başlayacak olan Youthall, hem Avrupa'daki hem de ülkemizdeki gençlere staj ve iş imkanı sağlamaya devam edecek. Geçtiğimiz yılın Temmuz ayında 50 bin üyeye ulaşan Youthall, 2017 yılının başında ise 450 bin başvuru yapmayı başarmıştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.