EvdekiBakıcım, Talentmondo markasıyla İtalya'ya açıldı

EvdekiBakıcım, Talentmondo markasıyla İtalya'ya açıldı

Geçtiğimiz yılın Webrazzi Arena şampiyonu EvdekiBakıcım, yurt dışı seferine İtalya ile başladı. Bu yılın başında 675 bin TL yatırım alarak, yurt dışına açılma planını duyuran EvdekiBakıcım, bu planını nihayet Talentmondo markasıyla hayata geçirdi.

Eğitim dikeyine odaklanacak

İlk hedef olarak İtalya'yı seçen EvdekiBakıcım, ülkemizden farklı olarak İtalya'da özel ders dikeyine yoğunlaşacak. Büyümekte olan özel ders pazarını hedefleyen EvdekiBakıcım, İtalya'da Talentmondo.com adresinden hizmet vermeye başladı. Şu an için sadece hizmet verecek kullanıcı kayıtlarını kabul eden Talentmondo, önümüzdeki haftalarda hizmet arayışında olan kullanıcılara da kapısını açacak.

EvdekiBakıcım CEO'su Miraç Bal konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda büyümekte olan kişisel ders pazarının, 2018 yılı itibariyle 103 milyar doları aşmasının beklendiğini belirtti.

Standart eğitim sistemlerinin başarısızlığı ve ihtiyaç farklılıkları, aileleri çocuklarının yetenekleri doğrultusunda eğitim almaya yönlendirdiğini dile getiren Bal, Talentmondo ile amaçlarının, aileler ile çocuklara rol model olacak yetenekleri bir araya getirmek olduğunun da altını çizdi.

Önümüzdeki haftalarda Talentmondo'yu yönetmek için İtalya'da ekip kuracağını da açıklayan EvdekiBakıcım, Türkiye'deki başarısını yurt dışına taşımayı hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.