Demirören Ventures'tan 1,2 milyon TL yatırım alan Bilemezsin, Milliyet.com.tr iş birliğini duyurdu

Demirören Ventures'tan 1,2 milyon TL yatırım alan Bilemezsin, Milliyet.com.tr iş birliğini duyurdu

Bilemezsin, geçtiğimiz Mayıs'ta Webrazzi'de haber olmasından sonra yatırım tahminini de doğruladı. Beklenenden biraz geç gelse de, yatırım yalnızca Bilemezsin'in değil Demirören Ventures'ın da ilk yatırımı olma özelliğinde. 1,2 milyon TL yatırım alan Bilemezsin'in 1,5 milyon dolar üzerinden değerlendiği de notlar arasında.

Henüz aşina olmayanlar için Bilemezsin, tahminler aracılığıyla gündemden satır başları sunan, mobil öncelikli bir platform. iOS, Android uygulamaları ya da Bilemezsin.com adresinden takip edebildiğiniz platform haberi okurlarına oyunlaştırarak veriyor. Bugün 150 bin kullanıcıya ulaştığını belirten Bilemezsin, kıyas için, geçtiğimiz Mayıs'ta günlük aktif 50 bin kullanıcıya sahip olduğunu söylüyordu.

Milliyet kitlesini gençleştirme misyonu

Bilemezsin'in oyunlaştırma kurgusu Bilemezsin Mağaza ile tamamlanıyor yani tahmin oyununa katılan kullanıcılar bu mağazadan hediye kazanma fırsatı yakalıyor. Girişimin bizimle paylaştığı verilere göre, Bilemezsin üzerinden bugüne kadar, dijital kodlar, hediye çekleri, fiziksel ürünler gibi 11 bin ürün Bilemezsin Mağaza üzerinden hediye edildi. Sürekli olarak taze ve güncel ürünler mağazaya ekleyen Bilemezsin, 5 bin 700 tahmin yayınladı ve yayınlanan bu tahminler üzerinde 1.7 milyon kupon yapıldı.

Bilemezsin haberleri kaynak sitelerden bağlantılarıyla paylaşıyor. Milliyet Gazetesi'nin sahibi Demirören Holding'in yatırım kolu Demirören Ventures'ın yaptığı yatırımsa stratejik yönüyle dikkat çekiyor. Milliyet.com.tr ile iş birliğine giden Bilemezsin, bugünden itibaren Milliyet haberlerini, haber altlarında oyunlaştırıp, kullanıcılara eğlenceli bir içerik takip mekanizması sunacak. "Aynı zamanda Milliyet kitlesini gençleştirme görevi de misyonlarımız arasında" diyor Bilemezsin kurucusu Berkan Cesur, Webrazzi'ye yaptığı açıklamada.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.