Maximum Mobil, Yemeksepeti entegrasyonunu tanıttı

Maximum Mobil, Yemeksepeti entegrasyonunu tanıttı

İş Bankası'nın mobil bankacılık alanındaki iddialı uygulaması Maximum Mobil şimdi de Yemeksepeti ile entegre oldu.

İş Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre uygulama Maximum Mobil kullanıcıları artık mevcut Yemeksepeti hesaplarına Maximum Mobil üzerinden erişebilecek ve seçtikleri semtin favori siparişlerini görebilecekler. Maximum Mobil bildiğiniz gibi sadece İş Bankası müşterilerine değil, diğer tüm bankaların kart müşterilerine de açık bir uygulama. Dolayısıyla Maximum Mobil uygulamasındaki bu tür işbirlikleri uygulamanın büyümesi için oldukça önem arz ediyor.

Maximum Mobil ile Yemeksepeti ödemelerini yapmak mümkün olacak

Maximum Mobil kullanıcıları tercih ettikleri siparişin ödemesini kolayca Maximum Mobil üzerinden tamamlayabilecekler. Yine uygulama üzerinden Yemeksepeti hesaplarından verilen geçmiş siparişlerin semt bazlı görüntülenmesi ve siparişlerin yenilenmesi de mümkün olacak.

Daha önce Maximum Mobil ile Petrol Ofisi’nde araçtan inmeden akaryakıt almayı ve uygulama içinden Cinemaximum bileti almayı mümkün kılan İş Bankası, bu yeni kampanyayı da ödül puan kampanyalarıyla destekliyor. İş Bankası geçtiğimiz ay içinde de Maximum Mobil için Dijital Kod Market’in açılışını yapmıştı.

Yemeksepeti'nin kendi dikeyinde tartışmasız lider olduğu malum ve bu işbirliğinin her iki uygulamayı da kullanan kişiler için son derece anlamlı olduğunu söyleyebiliriz. Maximum Mobil uygulamasını App Store ve Google Play’den indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.