Kariyer.net’ten lokasyon bazlı iş arama uygulaması: İşin Olsun

Kariyer.net’ten lokasyon bazlı iş arama uygulaması: İşin Olsun

Türkiye'nin en popüler kariyer sitelerinden Kariyer.net, lokasyon bazlı yeni bir mobil uygulama ile karşımızda. Özellikle mavi yaka istihdamına yönelik olarak geliştirilen İşin Olsun uygulaması, 14 Temmuz tarihinde hem iOS hem de Android platformları için kullanıma sunuldu.

Tamamen ücretsiz bir uygulama olarak sunulan İşin Olsun, iş arayan mavi yakalılar ve küçük/orta büyüklükteki işletmelerin kullanımı için ideal bir alternatif. Yukarıda da belirttiğimiz gibi lokasyon bazlı bir uygulama olan İşin Olsun, iş ilanlarını harita üzerindeki konumunuza göre sıralıyor.

Oldukça basit bir arama ekranına sahip olan İşin Olsun uygulamasında sadece "Aradığınız iş" ve "Aradığınız yer" seçeneklerini doldurarak arama yapmak mümkün. Tamamen lokasyon bazlı arama yapma imkanı da sunan İşin Olsun, yakınımda ara ve haritada ara gibi seçenekler de sunuyor.

964 iş ilanına ulaştı

Mavi yakalıların iş bulma süreçlerini hızlandırmayı amaçlayan İşin Olsun, iş ilanların alt kısmında bulunan "Firmayı ara" butonu sayesinde adaylar ile işverenlerin iletişime geçmesini sağlıyor. Sadece iş arayan kullanıcıların değil, aynı zamanda iş ilanı vermek isteyen işletmelerin de rahatlıkla kullanabilecekleri İşin Olsun, yaklaşık 5 gün içinde 964 iş ilanına ulaştı.

İlanların oldukça hızlı bir şekilde hazırlanabildiğini ve uygulama içerisinde 15 gün boyunca yayında kaldıklarını da ekleyelim. İşverenlere 3 ilana kadar ücretsiz bir şekilde ilan yayınlama fırsatı da sunan İşin Olsun uygulamasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Kariyer.net Genel Müdürü Fatih Uysal, İşin Olsun uygulamasının adayları aradıkları işe, işverenleri ise aradıkları elemana kısa sürede kavuşturmayı hedefleyen bir proje olduğunu belirtiyor.

Kariyer.net olarak, istihdam piyasasında uzun yıllara dayanan bir deneyime sahip olduklarını dile getiren Uysal, eleman eksikliği nedeniyle para kaybetmek istemeyen iş verenler ile en kısa sürede işe girmek isteyen mavi yaka adayların, doğru zamanda ve doğru platformda bir araya gelmesinin oldukça önemli olduğunun altını çiziyor. Dilerseniz İşin Olsun uygulamasını Android için buradan iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.