BKM Express, Migros'ta cep telefonu ile ödeme imkânı sunacak

BKM Express, Migros'ta cep telefonu ile ödeme imkânı sunacak

Geçtiğimiz günlerde yerli ödeme sistemi Troy'u kullanıma sunan Bankalararası Kart Merkezi (BKM), Migros'tan yapılan alışverişleri kolaylaştırmak için cep telefonu ile ödeme imkânı sunmaya da başladı.

İlk olarak geçtiğimiz Nisan ayında düzenlediğimiz Webrazzi Mobil 2017 etkiliğinde konuşma yapan BKM Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcısı Serkan Yazıcıoğlu tarafından açıklanan Migros iş birliği, yaklaşık bir ayın ardından hayata geçirildi.

Nakit veya kredi kartı olmaksızın ödeme imkanı sunacak olan BKM Express'in cep telefonu ile ödeme imkanı oldukça kolay bir şekilde kullanılabiliyor. Sadece Migros Jetkasalardaki BKM Express seçeneğini seçerek kullanılabilen özellik, ödeme işlemlerini hızlandırmayı amaçlıyor.

Ödeme doğrulama kodu ile tamamlanıyor

Ödemenin, akıllı telefonunuza gelen doğrulama kodunun Jetkasanın ekranına girilmesi ile tamamlanlandığını da ekleyelim. Konuyla ilgili bir açıklama da yapan Migros Bilgi Teknolojileri ve İş Geliştirme Direktörü Kerim Tatlıcı, Migros olarak alışverişte fark yaratan uygulamalar geliştirdiklerini ve mobil teknolojilerin tüm avantajlarını müşterilerinin kullanıma sunduklarını da belirtti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.